Εσύ ξέρεις ποιο είναι το Nissan Note Aura;

Το premium compact μοντέλο έρχεται να διευρύνει περαιτέρω την επιλογή των υποψήφιων αγοραστών, σε εξηλεκτρισμένα κινητήρια σύνολα

  • -
  • -

Η Nissan ανακοίνωσε το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου, premium compact μοντέλου Note Aura στην Ιαπωνία, με τις πωλήσεις του να προγραμματίζονται για το ερχόμενο φθινόπωρο. Το Note Aura έρχεται αποκλειστικά με τον κινητήριο σύνολο e-POWER της Nissan, που αποτελεί ένα βασικό κομμάτι της στρατηγικής της εταιρείας για τον εξηλεκτρισμό της γκάμας των μοντέλων της,  στο πλαίσιο του παγκόσμιου πλάνου μετασχηματισμού Nissan NEXT. Στην προκειμένη περίπτωση, η εξηλεκτρισμένη μονάδα δεύτερης γενιάς, έχει βελτιωθεί ώστε να παρέχει μέγιστη απόδοση συστήματος στα 100 kW (136 PS) και μέγιστη ροπή 300 Nm. Το νέο μοντέλο κληρονομεί όλα τα προνόμια του Note e-POWER που κυκλοφόρησε πέρυσι, με πρόσθετα,  premium χαρακτηριστικά και βελτιώσεις συστήματος.

Το εξωτερικό διαθέτει μια σμιλεμένη μπροστινή μάσκα και μια επιμήκη  οροφή σε καμπυλοειδές σχήμα. Τα πίσω φτερά και ο νέος πίσω προφυλακτήρας φανερώνουν ευρεία στάση και χαμηλό κέντρο βάρους, δίνοντας στο όχημα μια ισχυρή παρουσία. Ο συνδυασμός LED φωτιστικών σωμάτων που ανάβουν ως δέσμη φωτός στο πίσω μέρος του οχήματος, δημιουργούν μια προηγμένη και ξεχωριστή εντύπωση. Η εμπρόσθια μάσκα V-motion συνδυάζει φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και φλας διαδοχικού φωτεινού σήματος, ενώ οι λεπτοί προβολείς έχουν επίσης προσαρμοστικές λειτουργίες LED, συνδυάζοντας την ποιότητα με την λειτουργικότητα. Οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών διαθέτουν ένθετα από ρητίνη σε χρώμα gunmetal.

back

Το μοντέλο έρχεται με 14 διαθέσιμες χρωματικές επιλογές εξωτερικού και με πέντε συνδυασμούς διχρωμίας, συμπεριλαμβανομένων των Garnet Red με Super Black και Midnight Black με Sunrise Copper. Τα καθίσματα Zero Gravity (Μηδενικής Βαρύτητας) διατίθενται σε δύο παραλλαγές : Τουίντ ύφασμα με μοτίβο ψαροκόκκαλου σε συνδυασμό με συνθετικό δέρμα, ή γνήσιο δέρμα υψηλής ποιότητας με ειδικά σχεδιασμένη υφή για καλύτερη πρόσφυση. Ο πίνακας οργάνων και η κεντρική κονσόλα διαθέτουν φινίρισμα από ξύλο, ενώ οι πόρτες, τα υποβραχιόνια εμπρός και το ταμπλό, έχουν φινίρισμα από ύφασμα τύπου τουίντ.

Ως προς το ηχοσύστημα, έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Bose, ενώ τα προαιρετικά ηχεία του ηχοσυστήματος Bose Personal Plus τοποθετούνται στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων, προσφέροντας μια εξαιρετική ακουστική εμπειρία. Η απόσβεση του θορύβου στην οροφή, στις πόρτες και στα κρύσταλλα των εμπρός θυρών, βοηθούν στην εξασφάλιση υψηλού επιπέδου ησυχίας και άνεσης στην καμπίνα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...