Δείτε τι αλλάζει στο νέο Subaru Forester

Η ανανεωμένη έκδοση του Subaru Forester παρουσιάστηκε φυσικά στην Ιαπωνία και έχει μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές

  • -
  • -

Η εκδοχή του Subaru Forester που γνωρίζουμε οι περισσότεροι κυκλοφορεί στην αγορά από το 2018. Γενικότερα, το ιαπωνικό SUV έχει ανέβει ένα επίπεδο σε σχέση με τις παλιότερες γενιές, όντας πιο premium σε σχέση με το παρελθόν, χωρίς όμως συμβιβασμούς όσον αφορά τις εκτός δρόμου ικανότητες του. Η Subaru παρουσίασε στην Ιαπωνία μία ελαφρώς ανανεωμένη εκδοχή του, διαφοροποιώντας το στα σημεία, εμπλουτίζοντας τον εξοπλισμό και τους χρωματισμούς του, αλλά και ενισχύοντας το με μία σειρά από νέες τεχνολογίες που διαθέτει η ιαπωνική εταιρεία στη φαρέτρα της.Όπως διακρίνουμε από τις φωτογραφίες, οι σχεδιαστικές παρεμβάσεις είναι αρκετά διακριτικές. Οι σημαντικότερες διαφορές εντοπίζονται στα εμπρός φωτιστικά σώματα, αλλά και τον προφυλακτήρα. Διακοσμητικά στοιχεία αλουμινίου κοσμούν το εμπρός μέρος, ενώ το πίσω παραμένει ίδιο και απαράλλαχτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ SUBARU FORESTER e-BOXERΣε επίπεδο εξοπλισμού η Subaru προσφέρει το ανανεωμένο Subaru σε νέους χρωματισμούς, αλλά και με καινούργιες ζάντες αλουμινίου, που διαθέτουν διαφοροποιημένη σχεδίαση αλλά και αποχρώσεις. Στα μηχανικά μέρη, αλλαγές έχουν γίνει στη ρύθμιση της ανάρτησης με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας κύλισης.

Το ανανεωμένο Forester είναι ήδη διαθέσιμο στην ιαπωνική αγορά, ενώ σύντομα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Ερωτηματικό παραμένει αν και πότε θα παρουσιαστεί στην Ευρώπη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...