Έρχεται υβριδικό Suzuki Jimny

Ενισχυμένο με σύστημα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας θα είναι διαθέσιμο και στην ευρωπαϊκή αγορά. Δείτε πότε

  • -
  • -

Στα μέσα του 2020 η Suzuki σταμάτησε τη διάθεση του Jimny στην ευρωπαϊκή αγορά, λόγω των νεότερων και αυστηρών εκπομπών ρύπων. Αυτό δεν άρεσε στους περισσότερους φίλους της ιαπωνικής εταιρείας, και όχι μόνο, αφού το διασκεδαστικό και σκληροτράχηλο SUV παρέμενε ένα από τα λίγα μοντέλα στην κατηγορία που διατηρούσε έντονο τον off road χαρακτήρα του.



Όμως, δημοσιεύματα του ξένου Τύπου αναφέρουν πως η Suzuki ετοιμάζεται να αναβαθμίσει σημαντικά τη νεότερη γενιά του Jimny. Εκτός από ένα απαραίτητο σχεδιαστικό φρεσκάρισμα, το ιαπωνικό μοντέλο θα διατίθεται πλέον σε έκδοση που θα κάνει χρήση συστήματος ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48V! Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι σύμφωνο με τα νεότερα και αυστηρότερα όρια εκπομπών ρύπων.   Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, το πιο πιθανό σενάριο είναι να χρησιμοποιηθεί κάποιο από τα σύνολα που έχουμε συναντήσει στο αμάξωμα των Vitara και S-Cross.

TO ΞΕΡΑΤΕ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ 5ΘΥΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ SUZUKI JIMNY; 

Βέβαια, όσοι τρίβετε τα χέρια σας από ικανοποίηση θα πρέπει να κάνετε υπομονή, αφού η νεότερη γενιά του Jimny και η ήπια υβριδική εκδοχή του θα παρουσιαστούν το 2024. Μέχρι τότε, θα αρκεστούμε με την επαγγελματική του έκδοση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...