Skoda Enyaq iV: Και σε έκδοση Sportline!

H Skoda παρουσίασε και επίσημα την σπορ παραλλαγή του αμιγώς ηλεκτρικού Enyaq iV της Skoda. Δείτε τι αλλάζει

  • -
  • -

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Enyaq iV της Skoda απέκτησε μία επιπλέον έκδοση με σαφέστατους σπορτίφ προσανατολισμούς και με την ονομασία Sportline. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, πρόκειται για μία εκδοχή του νέου SUV της τσέχικης εταιρείας που αναδεικνύει τα δυναμικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Αντίστοιχα με όλες τις αντίστοιχες εκδόσεις της Skoda, έτσι και εδώ συναντάμε αλλαγές στη σχεδίαση του αμαξώματος, όπως μαύρες γυαλιστερές επιφάνειες, προφυλακτήρες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος, αλλά και μεγαλύτερους τροχούς. Το αμάξωμα έχει έρθει πιο κοντά στο έδαφος, και συγκεκριμένα κατά 15 mm εμπρός και 10 mm πίσω, στοιχείο που ενισχύει το δυναμικό του χαρακτήρα, ενώ νέα και σπορ ρύθμιση έχει ο συνδυασμός ελατηρίων – αμορτισέρ.



Αντίστοιχη φιλοσοφία ακολουθείται και στο εσωτερικό, με σπορ πινελιές να το διαφοροποιούν σε σχέση με τις απλές εκδόσεις. Συγκεκριμένα, συναντάμε πινελιές κάρμπον σε διάφορα σημεία της κεντρικής κονσόλας, αλλά και στα πλαϊνά των θυρών, ενώ η ειδοποιός διαφορά εντοπίζεται στα εντυπωσιακά τύπου μπάκετ μονοκόμματα καθίσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ SKODA ENYAQ iV ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ



Η έκδοση Sportline θα είναι διαθέσιμη με τρεις διαφορετικές ιπποδυνάμεις. Συγκεκριμένα το iV 60 θα προσφέρει απόδοση 180 ίππων, ενώ το iV 80 θα έχει ισχύ 204 ίππων, με την κίνηση και στις δύο περιπτώσεις να μεταφέρεται στο δρόμο από τους πίσω τροχούς. Στην κορυφή της σειράς συναντάμε το τετρακίνητο iV 80x, που με τη χρήση δύο ηλεκτροκινητήρων αποδίδει 300 ίππους

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...