To ολοκαίνουριο μοντέλο με χώρους για μια οικογένεια και τιμή από 11.980 ευρώ!

Νέα άφιξη στην ελληνική αγορά, με κύριο χαρακτηριστικό την πρακτικότητα, τους χώρους, αλλά και την εξαιρετική σχέση τιμής-αξίας

  • -
  • -

Με την αρωγή της Renault, η Dacia έχει καταφέρει να διαφοροποιήσει το προφίλ της τα τελευταία χρόνια. Το Sandero αποτελεί την οικονομική λύση της ρουμάνικης εταιρείας, η οποία παραδοσιακά χαρακτηριζόταν για την εξαιρετική σχέση τιμής αξίας που πρόσφερε. Η 3η γενιά εξακολουθεί να διατηρεί τη συγκεκριμένη φιλοσοφία, αλλά πλέον είναι ενισχυμένη με αναβαθμισμένη εξωτερική σχεδίαση, όπως και σύγχρονες τεχνολογίες, αφού πλέον βασίζεται σε μία τελείως καινούργια πλατφόρμα.

 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ DACIA SANDERO



Το νέο Dacia Sandero Streetway είναι σήμερα διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά, με τη βασική του έκδοση να ξεκινάει από τα 11.980 ευρώ. Η συγκεκριμένη εκδοχή του σούπερμίνι εφοδιάζεται με τον 1.000άρη κινητήρα απόδοσης 66 ίππων, ενώ συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων. Μπορεί να μην διακρίνεται για τις επιδόσεις του, αλλά με 5,2 lt/100km ξεχωρίζει για την αποδοτικότητα και την οικονομία του. Το επίπεδο εξοπλισμού είναι εξαιρετικό με δεδομένο το κόστος κτήσης, αφού περιλαμβάνει πληθώρα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, όπως σύστημα υποβοήθησης πέδησης και αποτροπής σύγκρουσης.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ DACIA SANDERO


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...