Solterra: Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Subaru!

Το Subaru Solterra θα αποτελέσει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας. Μάθετε λεπτομέρειες και πότε θα παρουσιαστεί

  • -
  • -

Η Subaru επισημοποίησε την παρουσίαση του πρώτου της αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου. Η ονομασία του θα είναι Solterra και θα ανήκει στην κατηγορία των C-SUV. Η επίσημη αποκάλυψη του είναι προγραμματισμένη για τους επόμενους μήνες και θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα e-Subaru, η οποία και προορίζεται αποκλειστικά για κατασκευές αυτού του είδους. Το συγκεκριμένο πάτωμα έχει σχεδιαστεί και εξελιχθεί από κοινού με την Toyota, κάτι που σημαίνει πως θα χρησιμοποιηθεί και από τις δύο εταιρείες.



Η ονομασία του προέκυψε από την ένωση δύο λέξεων, και συγκεκριμένα τις «Sol» και «Terra», δηλαδή: Ήλιος και Γη. Κάτι που σημαίνει πως το Solterra θα συνδυάζει τις κλασσικές δυνατότητες ενός SUV, με την καθαρή ενέργεια. Το αμιγώς ηλεκτρικό SUV θα είναι διαθέσιμο στις αγορές της Ιαπωνίας, των ΗΠΑ, του Καναδά, της Ευρώπης και της Κίνας μέσα στο 2022, όντας ένα παγκόσμιο μοντέλο για την Subaru.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...