Honda: Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Civic, αλλά και η γενικότερη φιλοσοφία σχεδίασης των επόμενων μοντέλων της [Video]

Σκοπός είναι να μειωθεί η πολυπλοκότητα στην όλο και πιο τεχνολογικά προηγμένη εποχή

  • -
  • -

Με τίτλο “simplicity and something”,η Honda λανσάρει την νέα σχεδιαστική της φιλοσοφία για το εσωτερικό των νέων της μοντέλων, η οποία θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά στην ανερχόμενη 11η γενιά του Civic που παρουσιάζεται αύριο 28 Απριλίου. Σκοπός είναι να η μείωση της πολυπλοκότητας στην καμπίνα των μοντέλων της ιαπωνικής εταιρείας, σε μία εποχή που τα αυτοκίνητα γίνονται όλο και πιο τεχνολογικά προηγμένα.

Όλο και μεγαλύτεροι σε μέγεθος ψηφιακοί πίνακες οργάνων αλλά και συστήματα infotainment επιβάλλουν την παρουσία τους εντός του χώρου επιβατών, αλλά πρέπει να καταλάβουμε πως εσωτερικό δεν είναι μόνο οι οθόνες.

Η φιλοσοφία “simplicity and something” καλεί για ένα ευάερο περιβάλλον για οδηγό και επιβάτες, χωρίς υπερβολική πληροφορία εκεί που δεν χρειάζεται. Αυτό μεταφράζεται σε λεπτότερες κολόνες, χαμηλό ταμπλό και υψηλού επιπέδου περιμετρική ορατότητα. Παράλληλα, ο όρος “Man Maximum / Machine Minimum” που επίσης χρησιμοποιείται, αντιστοιχεί σε μεγιστοποίηση του χώρου για τους επιβάτες και σε μείωση του χώρου που καταλαμβάνουν τα μηχανολογικά μέρη, στον βέλτιστο δυνατό βαθμό.

Μάθετε περισσότερα για αυτή την νέα φιλοσοφία στο video της Honda παρακάτω, ενώ θα έχουμε την πρώτη υλοποίηση αυτής της φιλοσοφίας με το αυριανό λανσάρισμα του νέου Civic.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...