Αποκαλυπτικά σκίτσα της νέας Skoda Fabia

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα σκίτσα, στα οποία και αποτυπώνεται η σχεδιαστική φιλοσοφία της νέας Fabia. Μάθετε πότε θα παρουσιαστεί επίσημα

  • -
  • -

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την παρουσίαση της 4ης γενιάς της Skoda Fabia. Το άκρως επιτυχημένο μοντέλο της τσέχικης αυτοκινητοβιομηχανίας θα ανανεωθεί ριζικά, αφού δεν πρόκειται για μία αναβάθμιση ή παραλλαγή του υπάρχοντος μοντέλου. Πλέον, θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB A0 του Volkswagen Group, στοιχείο που μεταφράζεται σε νέες και αυξημένες διαστάσεις. Συγκεκριμένα, το νέο μοντέλο θα είναι 111 mm μεγαλύτερο σε μήκος και 48 mm πιο φαρδύ συγκριτικά με τον προκάτοχο του. Αυτομάτως, αυτό συνηγορεί στο ότι οι χώροι στην καμπίνα των επιβατών, αλλά και του χώρου αποσκευών (50 lt επιπλέον) θα είναι σημαντικά μεγαλύτεροι σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο της Skoda.



MAΘΕΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ FABIA

Η επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου θα πραγματοποιηθεί το Μάιο, αλλά μέχρι τότε η Skoda φροντίζει να μας προϊδεάζει για την εικόνα της Fabia. Αυτή τη φορά, δύο νέα σκίτσα αποκαλύπτουν μέρος της σχεδιαστικής φιλοσοφίας του νέου μοντέλου, το οποίο θα είναι αρκετά πιο δυναμικό και μοντέρνο. Κύριο χαρακτηριστικό της εμπρός μάσκας θα είναι τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, που φυσικά θα διατηρούν μέρος της φιλοσοφίας των τωρινών μοντέλων της Skoda.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...