H Toyota Corolla GR Sport κατέφθασε στην Ελλάδα – Δες πόσο κάνει

Διαθέσιμη τόσο με τον 1.8 κινητήρα των 122 ίππων, αλλά και με τον ισχυρότερο υβριδικό 2λιτρο των 184 ίππων

  • -
  • -

Η Toyota εκμεταλλεύεται τη δυναμική της Gazoo Racing και εκτός από το εκρηκτικό GR προσφέρει μία σειρά εκδόσεων με την αύρα της αγωνιστικής ομάδας. Οι εκδόσεις GR Sport αφορούν μοντέλα με αισθητικές παρεμβάσεις στη σχεδίαση, αλλά και το εσωτερικό, με στόχο την ανάδειξη των δυναμικών του χαρακτηριστικών. Έτσι λοιπόν, μετά το C-HR crossover, σχετική έκδοση απέκτησε και η υβριδική Corolla για τις εκδόσεις των 122 και 184 ίππων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ TOYOTA COROLLA 2.0 HYBRID

Σχεδιαστικά, διαθέτει μικρές πινελιές στο αμάξωμα που κάνουν ακόμα πιο σπορτίφ την εικόνα του, ενώ οι δίχρωμοι τροχοί των 18 ιντσών κεντρίζουν τα βλέμματα, ταιριάζοντας απόλυτα με την διχρωμία του αμαξώματος. Παράλληλα λεπτομέρειες όπως η σκουρόχρωμη μάσκα, η αεροτομή στον εμπρός προφυλακτήρα, τα πλαϊνά μαρσπιέ και ο νέος διαχύτης, είναι αυτά που κάνουν την Corolla GR Sport να ξεχωρίζει από μακριά.

back

Στο εσωτερικό τον πρώτο λόγο έχουν τα σπορ καθίσματα με την βελτιωμένη πλευρική στήριξη, ενώ οι πλακέτες GR Sport χαρίζουν προσδίδουν την αίσθηση του ξεχωριστού. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει 7 αερόσακους, συστήματα αυτόνομης πέδησης, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας και αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, κάμερα οπισθοπορείας, adaptive cruise control, αυτόματη λειτουργία προβολέων, διζωνικό κλιματισμό, head-up display και άλλα.

Όσον αφορά το κόστος, η έκδοση των 1.800 cc και των 122 ίππων ξεκινάει από τα 25.030* ευρώ, ενώ η αντίστοιχη GR με το δίλιτρο υβριδικό σύνολο των 184 ίππων ξεκινάει από τα 29.380* ευρώ.

*Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται προωθητικό πρόγραμμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...