Aυτό είναι το νέο Toyota C-HR GR! Πόσο κοστίζει στη χώρα μας;

Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά είναι το νέο Toyota C-HR GR Sport, με τις πινελιές της Gazoo Racing

  • -
  • -

Η Toyota εκμεταλλεύεται τη δυναμική της Gazoo Racing και εκτός από το εκρηκτικό GR προσφέρει μία σειρά εκδόσεων με την αύρα της αγωνιστικής ομάδας. Οι εκδόσεις GR Sport αφορούν μοντέλα με αισθητικές παρεμβάσεις στη σχεδίαση, αλλά και το εσωτερικό, με στόχο την ανάδειξη των δυναμικών του χαρακτηριστικών. Έτσι λοιπόν, σχετική έκδοση απέκτησε το υβριδικό C-HR για τις εκδόσεις των 122 και 184 ίππων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ TOYOTA C-HR 1.8 HSD

Σχεδιαστικά, διαθέτει μικρές πινελιές στο αμάξωμα που κάνουν ακόμα πιο σπορτίφ την εικόνα του, ενώ η ειδοποιός διαφορά εντοπίζεται στους τροχούς των 19 ιντσών με τα ελαστικά Continental Premium Contact 6. Λογότυπα GR συναντάμε στο αμάξωμα, αλλά και στο εσωτερικό, το οποίο διαθέτει νέα σπορ καθίσματα με επένδυση από αλκαντάρα και κόκκινες ραφές. Σε επίπεδο μηχανικών μερών, αλλαγές έχει δεχθεί τόσο το σύστημα διεύθυνσης, όσο και η ανάρτηση, δίνοντας έμφαση στη σπορ οδήγηση.

ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ ΔΙΛΙΤΡΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ TOYOTA C-HR ΤΩΝ 184 ΙΠΠΩΝ

Σε επίπεδο εξοπλισμού, διαθέτει το σύστημα ενεργητικής ασφάλειας Toyota Safety Sense, ενώ είναι εφοδιασμένο με το νεότερο σύστημα πολυμέσων της ιαπωνικής εταιρείας, το οποίο και είναι συμβατό με λειτουργίες Apple Car Play και Android Auto.

Όσον αφορά το κόστος, η έκδοση των 1.800 cc και των 122 ίππων ξεκινάει από τα 31.200 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη GR με το δίλιτρο υβριδικό σύνολο των 184 ίππων ξεκινάει από τα 32.470 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...