Η οδική βοήθεια που όλοι θα θέλαμε να έρθει να μας μαζέψει

Το ποτισμένο με F1 γονίδια, limited edition Sprinter

  • -
  • -

Το πασίγνωστο Mercedes-Benz Sprinter πέρυσι γιόρτασε τα 25α του γενέθλια και η πολωνικής καταγωγής Kegger αποφάσισε να τιμήσει αυτή την επέτειο με μία special edition έκδοση του γερμανικού γερανού. Το όχημα που βλέπετε στις φωτογραφίες δεν αποτελεί επίσημο δημιούργημα της Mercedes-AMG, αλλά μία περιορισμένης παραγωγής έκδοση, κατασκευασμένη από την προαναφερθείσα εταιρεία, με 25 αντίτυπα να κατασκευάζονται συνολικά, ένα για κάθε έτος κυκλοφορίας του εν λόγω μοντέλου.

Φέρει την κωδική ονομασία Sprinter Petronas Edition, ξεκάθαρα επηρεασμένο από την ομάδα της Formula 1, και βασίζεται στην ισχυρότερη διαθέσιμη έκδοση του Sprinter στην Ευρώπη, το 319 CDI. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας turbo diesel V6 κινητήρας 3 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 190 ίππους και 440 Nm ροπής. Η ισχύς, πριν φτάσει στους πίσω τροχούς, περνάς μέσα από ένα αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων, ενώ το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ένα από τα ελάχιστα του είδους του, τα οποία εξοπλίζονται με αερανάρτηση.

Εμφανισιακά, εκτός των σχεδιαστικών παρεμβάσεων στην απόχρωση, το Sprinter Petronas Edition εξοπλίζεται και με νέο εμπρός προφυλακτήρα, μαύρης απόχρωσης μάσκα και μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Οι αλλαγές όμως δεν τελειώνουν εκεί, καθώς περνώντας στο εσωτερικό συναντάμε ένα ασυνήθιστα φιλόξενο περιβάλλον με Alcantara επενδύσεις σε ταμπλό, καθίσματα και πόρτες. Το πακέτο ολοκληρώνουν η βελτιωμένη ηχομόνωση και το αναβαθμισμένο ηχοσύστημα. Η Kegger ζητά 125.000 ευρώ για την έκδοση που βλέπετε στις φωτογραφίες, με χώρο φόρτωσης να φέρει ενσωματωμένες εργαλειοθήκες.

interior

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...