SVAutobiography Ultimate: Οι νέες special εκδόσεις Range Rover

Με δύο διαθέσιμες μονάδες ισχύος. Έναν θερμικό κινητήρα V8 και ένα plug-in hybrid σύνολο

  • -
  • -

Δύο special edition εκδόσεις έρχονται να προστεθούν στην γκάμα του πολυτελούς SUV της Land Rover, με την υπογραφή του SV division από το Warwickshire. Τα νέα Range Rover SVAutobiography Ultimate θα είναι διαθέσιμα ως Long-wheelbase και Dynamic με τα κόστη τους να φτάνουν τις 183.706 και 147.441 λίρες (215.560 και 173.000 ευρώ), αντίστοιχα. Κάθε ένα από τα κομμάτια των συγκεκριμένων εκδόσεων θα ολοκληρώνεται στις εγκαταστάσεις του SV division, όπου εκεί θα μπαίνουν οι τελευταίες λεπτομέρειες με το χέρι.

Δύο μονάδες ισχύος θα είναι διαθέσιμες για τις ειδικές αυτές εκδόσεις. Μία πατροπαράδοτη αποτελούμενη αποκλειστικά από θερμικό κινητήρα V8 ο οποίος χάρη στον κομπρέσορα θα αποδίδει 565 ίππους και μία εξηλεκτρισμένη plug-in hybrid μονάδα P400e, που συνδυάζει έναν 4κύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα 2 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα για να φτάσει την συνολική απόδοση των 400 ίππων. Το τελευταίο μάλιστα, προσφέρει και την δυνατότητα κίνησης αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια, η αυτονομία της οποίας φτάνει τα 40 χιλιόμετρα, ενώ οι εκπομπές ρύπων μειώνονται σημαντικά, στα 75 g/km.

Η έκδοση Dynamic θα χαρακτηρίζεται ως η πιο οδηγοκεντρική εκ των δύο, με τιμόνι και ανάρτηση να έχουν ρυθμιστεί για βελτιωμένη ευελιξία στο δρόμο. Το σύστημα Dynamic Response της Land Rover βοηθά να μειωθούν οι κλίσεις στις στροφές, ενώ το συνολικό ύψος του αμαξώματος έχει μειωθεί κατά 8 χιλιοστά. Όπως είναι προφανές και από το όνομα των δύο εκδόσεων, οι προδιαγραφές του Dynamic edition είναι διαθέσιμες μόνο στο στάνταρ μεταξόνιο. Την εξωτερική εμφάνιση της συγκεκριμένης έκδοσης ολοκληρώνουν οι ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών και η πράσινη απόχρωση του αμαξώματος που έρχεται σε αντίθεση με την μαύρη οροφή.

interior

Η αίσθηση του ξεχωριστού συνεχίζει και στο εσωτερικό, με την καμπίνα να έχει ντυθεί με μία δερμάτινη επένδυση, την οποία συμπληρώνουν οι λεπτομέρειες από ανθρακόνημα, το ρολόι από την Zenith στην κεντρική κονσόλα και η πλάκα κάτω από τον εντυπωσιακό περιστροφικό χειριστήριο για το κιβώτιο, που μαρτυρά τις SV ρίζες του μοντέλου.

Περνώντας στις long-wheelbase (μακρύ μεταξόνιο) εκδόσεις, εδώ έχουμε έναν αέρα πολυτέλειας άλλου επιπέδου. Στο πίσω μέρος την παράσταση κλέβουν οι ηλεκτρικά ελεγχόμενες πόρτες και τα αεροπορικού τύπου δερμάτινα καθίσματα, τα οποία φέρουν λειτουργίες θέρμανσης, ψύξης αλλά και μασάζ. Ο χώρος για τα πόδια των επιβατών φτάνει τα 1,2 μέτρα, σύμφωνα με την Land Rover, ενώ υπάρχουν και υποπόδια για τον μέγιστο βαθμό άνεσης. Φυσικά δεν λείπουν τα αναδιπλούμενα τραπεζάκια και το ψυγειάκι για τα ροφήματα.

interior

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...