Η Nissan παρουσιάζει τα χρώματα του ηλεκτρικού Ariya [Video]

Θα περιλαμβάνονται 4 μονοτονικές και 6 δίχρωμες επιλογές

  • -
  • -

Σηματοδοτώντας τον ερχομό  μιας νέας εποχής στο σχεδιασμό των ηλεκτρικών οχημάτων της, η Nissan παρουσιάζει μια πλούσια παλέτα με δέκα εξωτερικά χρώματα για το Ariya, εμπνευσμένη από το ισχυρό πνεύμα της καινοτομίας και τον ενθουσιασμό του μέλλοντος. Με 4 μονοτονικές και 6 δίχρωμες επιλογές, η χρωματική γκάμα δημιουργήθηκε για να αναβαθμίσει την εμφάνιση και αίσθηση του Ariya. Το καλύτερο από όλα είναι πως αυτά τα εντυπωσιακά χρώματα εφαρμόζονται από μια εξαιρετικά προηγμένη, περιβαλλοντικά βιώσιμη τεχνολογία παραγωγής χρωμάτων που μειώνει την παραγωγή διοξειδίου του άνθρακα κατά 25%, μειώνοντας ουσιαστικά και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις αυτού του οχήματος μηδενικών εκπομπών.

Το νέο Ariya έδωσε στις ειδικές ομάδες σχεδιασμού χρωμάτων την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια ολοκαίνουργια ταυτότητα για την ηλεκτρική κινητικότητα της Nissan. Η σχεδιαστική ομάδα έχει επιδιώξει να αντιπροσωπεύσει όλα όσα εκφράζει το Ariya με δύο άνευ προηγουμένου χρώματα. Με την ονομασία Akatsuki Copper και Aurora Green, αυτά τα σαγηνευτικά χρώματα αναπτύχθηκαν ειδικά για το αμιγώς ηλεκτρικό coupe crossover.

Εμπνευσμένο από την ιαπωνική φράση για την «αυγή», η εμφάνιση του Akatsuki Copper μιμείται τη λαμπρότητα μιας ανατολής, εκφράζοντας μεταφορικά την αρχή της νέας ταυτότητας της Nissan. Η μεταλλική λάμψη του ενισχύεται για να προκαλέσει την εμφάνιση της αγωγιμότητας των καλωδίων χαλκού, “τιμώντας” με αυτό τον τρόπο την τεχνολογία EV του μοντέλου.

Το Aurora Green πήρε το όνομά του από το πανέμορφο φαινόμενο του «Βόρειου Σέλαος», το aurora borealis, που συνήθως εμφανίζεται στην Αρκτική. Ένα μείγμα διαφορετικών τόνων σημαίνει ότι το χρώμα μπορεί να εμφανίζεται πράσινο ή μωβ ανάλογα με τη γωνία που προβάλλεται.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...