Η νέα Mercedes-AMG SL ολοκληρώνει τις χειμερινές δοκιμές

Δες επίσημες φωτογραφίες του μοντέλου στα χιόνια πριν την επίσημη παρουσίαση η οποία έχει προγραμματιστεί για αργότερα μέσα στο έτος

  • -
  • -

Η νέα γενιά του διάσημου convertible της Mercedes-Benz ετοιμάζεται να βγει στο προσκήνιο της αυτοκινητιστικής σκηνής μέσα στο 2021 και να αντιμετωπίσει κατασκευές όπως η Porsche 911 Cabriolet. Για να γίνει αυτό πρέπει να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα και το επίπεδο δοκιμών στο οποίο έχουν προβεί οι μηχανικοί της Mercedes το επιβεβαιώνει.

side

Οι επίσημες φωτογραφίες που βλέπετε απεικονίζουν διάφορες εκδοχές της νέας SL με δύο διαφορετικές υφασμάτινες οροφές, στις χειμερινές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν κοντά στον Αρκτικό κύκλο(!). Η εμφάνιση του νέου μοντέλου με «μαλακή» οροφή επιβεβαιώνει την επιστροφή της συγκεκριμένης σειράς στο ύφασμα, καθώς θυμίζουμε πως οι τελευταίες δύο γενιές είχαν υιοθετήσει την αρχιτεκτονική της αναδιπλούμενης σκληρής οροφής.

Επίσης, η Mercedes επιβεβαίωσε πως το 2+2 μοντέλο θα πωλείται αποκλειστικά με το brand της AMG (Mercedes-AMG) και θα προσφέρετε με το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα 4κίνησης 4Matic+. Τέλος τονίζεται ιδιαίτερα τόσο από το είδος των δοκιμών αλλά και από την ίδια την εταιρεία, πως η νέα SL θα έχει σημαντικά πιο σπορ χαρακτήρα από τις τελευταίες γενιές, με την τελευταία ενότητα των δοκιμών δρόμου να περιλαμβάνει στο πρόγραμμα της και το βόρειο κομμάτι της πίστας του Nurburgring.

back

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...