Η Mercedes-Benz φροντίζει να μας… υπενθυμίσει την AMG One

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να καθυστέρησε την παραγωγή της εκρηκτικής Mercedes-AMG One, αλλά οι Γερμανοί φροντίζουν να μας την θυμίζουν

  • -
  • -

Η πρώτη εικόνα της Mercedes-AMG One αποκαλύφθηκε το 2017 με το πρωτότυπο Project One. Από τότε, κύλησε αρκετό νερό στο αυλάκι και το γερμανικό hypercar βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στη γραμμή παραγωγής. Φυσικά και δεν πρόκειται για ένα εύκολο εγχείρημα, αφού η AMG-One δεν είναι ακόμα ένα hypercar. Πρόκειται για ένα μοντέλο που ουσιαστικά μεταφέρει την τεχνολογία της Formula 1 στο δρόμο. Βέβαια, το χρονοδιάγραμμα που έθεσε η Mercedes δεν τηρήθηκε κατά γράμμα, αφού η πανδημία του κορονοϊού είχε σαν αποτέλεσμα μία σειρά καθυστερήσεων.

Παρόλα αυτά, μοιάζει δεδομένο πως μέσα στη χρονιά που διανύουμε τα πρώτα αυτοκίνητα θα παραδοθούν στους κατόχους τους. Η Mercedes-Benz φρόντισε να μας το θυμίσει δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφίες του εκρηκτικού hypercar, εστιάζοντας σε λεπτομέρειες του αμαξώματος χωρίς καμουφλάρισμα. Όπως εύκολα μπορούμε να διακρίνουμε πολλά στοιχεία είναι δανεισμένα από το μαγικό κόσμο της Formula 1. Κάτι που δικαιολογεί απόλυτα το γεγονός ότι προβλέπεται να παραχθούν μόλις 275 κομμάτια, με κόστος που θα ξεπερνάει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...