Η Toyota tease-άρει το X Prologue λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση

Ένα μικρό δείγμα του επόμενου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου που θα παρουσιάσει η ιαπωνική εταιρεία

  • -
  • -

Με την παραπάνω φωτογραφία είπε η Toyota να μας «τσιγκλήσει» για το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα, στις 17 Μαρτίου. Η μία και μοναδική φωτογραφία απεικονίζει ένα εντυπωσιακό φωτιστικό σώμα τεχνολογίας LED, το οποίο περιβάλλεται από μία κλειστή μπροστινή μάσκα, στοιχείο που προδίδει τον εξηλεκτρισμένο χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Την μοναδική φωτογραφία συνόδευε η φράση «X Prologue – “a small” preview of what’s next». Τι πληροφορίες μπορούμε όμως να αποκομίσουμε από αυτή την φράση; Το “a small” βρίσκεται σε αποσιωπητικά, στοιχείο που μπορεί να υποδηλώνει τις compact διαστάσεις το μοντέλου που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα. Επίσης, τόσο το Prologue(Πρόλογος), όσο και η υπόλοιπη φράση, αφήνουν να εννοηθεί πως το συγκεκριμένο μοντέλο θα αποτελέσει την αρχή για μία ολόκληρη νέα σειρά, αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων.

Γνωρίζουμε ήδη πως η Toyota έχει στα «σκαριά» 6 πλήρως εξηλεκτρισμένα μοντέλα, τα οποία θα βασίζονται στην πλατφόρμα που δημιούργησε σε συνεργασία με την Subaru, e-TNGA. Για το πλήρες πακέτο πληροφοριών, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι υπομονή για ακόμη μία εβδομάδα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...