Νέο MINI Cabrio: Έρχεται και σε... Zesty Yellow

Ενστερνίζεται και αυτό τις νέες σχεδιαστικές γραμμές της υπόλοιπης γκάμας, ενώ έρχονται και νέα πακέτα εξοπλισμού

  • -
  • -

Η άνοιξη αποτελεί την ιδανική περίοδο για το λανσάρισμα του ανανεωμένου Mini Convertible. Με νέα κίτρινη απόχρωση που φέρει την ονομασία Zesty Yellow (τυχαίο;), την νέα σχεδίαση που υιοθέτησε όλη η γκάμα του μικρού Mini και νέα πακέτα εξοπλισμού για ακόμη καλύτερη εξατομίκευση, το νέο «ανοιχτό» Mini έρχεται για να κλέψει τις εντυπώσεις.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ MINI COOPER SE

Το νέο κίτρινο χρώμα τονίζει ακόμη περισσότερο τις μαύρες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, τόσο στο αμάξωμα με τις διαχρονικές γραμμές στο καπό, όσο και στην νέα εξάγωνη μάσκα στο εμπρός μέρος, η οποία έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις και σε συνδυασμό με το μαύρο μέρος των φωτών τεχνολογίας LED και τους πλαϊνούς κάθετους αεραγωγούς που αντικατέστησαν τα φώτα ομίχλης, χαρίζει μία άκρως επιβλητική εμφάνιση στο νέο μοντέλο. Συνεχίζοντας στο πλάι του αυτοκινήτου οι αλλαγές που βλέπουμε περιλαμβάνουν ανανεωμένο περίγραμμα θόλων αλλά και ανασχεδιασμένο σήμα το οποίο φέρει και τα φλας, επίσης τεχνολογίας LED, ενώ πίσω τα χαρακτηριστικά φώτα που φέρουν το σχέδιο της Βρετανικής σημαίας κλέβουν τις εντυπώσεις.

Σε άλλα νέα, η πλήρως ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μαλακή οροφή μπορεί να ανοίξει και να κλείσει σε μόλις 18 δευτερόλεπτα, ενώ μπορεί να πραγματοποιήσει αυτή την διαδικασία και εν κινήσει με έως και 30 km/h. Εκτός του Zesty Yellow, το νέο Mini προσφέρει και την επιλογή ακόμη δύο νέων αποχρώσεων, του Rooftop Grey metallic και του Island Blue metallic, ενώ 5 είναι και τα διαθέσιμα σχέδια που υπάρχουν για τις ζάντες αλουμινίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 4 διαφορετικά κινητήρια σύνολα 3 ή 4 κυλίνδρων, με την απόδοση να κυμαίνεται από τους 105 έως τους 234 ίππους στην έκδοση John Cooper Works Convertible. Η τελευταία όταν συνδυαστεί και με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic είναι ικανή να ολοκληρώσει το σπριντ μέχρι τα πρώτα 100 km/h σε μόλις 6,5 δευτερόλεπτα.

 back

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...