Jeep Gladiator: Η ευρωπαϊκή εκδοχή του απόλυτου pick up (video)

Η Jeep παρουσίασε το νέο Gladiator που θα διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά! Μάθετε πότε θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά

  • -
  • -

Μπορεί η κατηγορία των pick up να μην γνωρίζει την ίδια αποδοχή στο ευρωπαϊκό και το αμερικανικό κοινό, αλλά αυτό δεν απέτρεψε την Jeep από το να προσφέρει τη νεότερη γενιά του Gladiator στη Γηραιά ‘Ήπειρο. Με το θηριώδες και εντυπωσιακό μοντέλο, η αμερικανική εταιρεία σηματοδότησε την επιστροφή της στην κατηγορία των pick up μετά από σχεδόν 30 χρόνια. Στην ελληνική αγορά αναμένεται το Μάρτιο, με τις τιμές του να αναμένεται να ανακοινωθούν την ίδια περίοδο.

Το νέο Gladiator εφοδιάζεται με τον 3ης γενιάς Multijet εξακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα των 3.000 cc, ο οποίος αποδίδει 264 ίππους και 600 Nm ροπής. Το αμερικανικό μοντέλο ξεχωρίζει για τη δυνατότητα αφαίρεσης τμημάτων του αμαξώματος, όπως οι πόρτες και η οροφή, επιτρέποντας στον κάτοχο του να επιλέξει τη… «διαρρύθμιση» που επιθυμεί. Το ίδιο ισχύει και για το χώρο φόρτωσης στο πίσω μέρος, αλλά και τους πολλούς κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους. Στοιχεία που εκτός από τη χωρητικότητα, αυξάνουν και την πρακτικότητα του. Όλα αυτά συνδυάζονται με τη σχεδιαστική φιλοσοφία του Wrangler, χαρίζοντας του μοναδικό στιλ. Παράλληλα, το εσωτερικό θυμίζει μοντέλο μεγαλύτερης κατηγορίας, με οθόνη αφής 7 ή 8,4 ιντσών και το σύστημα πολυμέσων Uconnect. Επίσης διαθέτει ηχοσύστημα της Alpine με εννέα ηχεία, αλλά και subwoofer!

Φυσικά, ως Jeep σέβεται τις παραδόσεις και προσφέρει εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητες, κάτι που οφείλεται στο σύστημα τετρακίνησης Selec-Trac και τους heavy duty άξονες εμπρός και πίσω. Σημειώστε, πως όλες οι εκδόσεις του μοντέλου θα διαθέτουν τη διάκριση Trail Rated που πιστοποιεί τις  κορυφαίες δυνατότητες του σε κάθε είδους επιφάνειες.

Θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις, τις Sport και Overland, αλλά και την premium Launch Edition. Τον Απρίλιο, αναμένεται επιπλέον και μία εκδοχή αφιερωμένη στα 80 χρόνια της Jeep, η οποία όμως θα είναι περιορισμένης παραγωγής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...