Η πρώτη έκδοση του νέου Nissan Qashqai: Τι εξοπλισμό έχει

Μάθετε πότε θα έρθουν στην Ελλάδα τα πρώτα αυτοκίνητα

  • -
  • -

Με μία πλούσια έκδοση περιορισμένης παραγωγής θα γίνει το λανσάρισμα του νέου Qashqai σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Πρόκειται για την Premiere Edition, η οποία βασίζεται στην N-Connecta και φέρει επιπλέον εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης, καθώς και διχρωμία στο αμάξωμα. Μάλιστα η Nissan έκανε γνωστό ότι το Qashqai Premiere Edition μπορεί να παραγγελθεί άμεσα στη Γερμανία με τιμές από 35.440 ευρώ.

Πότε θα έρθει το νέο Qashqai στην Ελλάδα;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα πρώτα αυτοκίνητα θα έρθουν στην Ελλάδα στα τέλη του Μαΐου και από τις αρχές του Ιουνίου θα βρίσκονται στις εκθέσεις της Nissan. Οι τιμές θα ανακοινωθούν καθώς θα πλησιάζουμε σε αυτή την ημερομηνία, ενώ παραμένει άγνωστο αν η Premiere Edition θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας.


Το Qashqai Premiere Edition θα είναι διαθέσιμο σε μπλε, γκρι και το λευκό περλέ των φωτογραφιών με μαύρη οροφή, αλλά και σε μαύρο με γκρι οροφή. Οι ράγες είναι βαμμένες σε ματ ασημί. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, πανοραμική οροφή, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και θερμαινόμενο τιμόνι, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, head-up display 10,8 ιντσών, οθόνη αφής 9 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων, ασύρματη φόρτιση κινητού, ασύρματο Apple CarPlay, ημιαυτόνομη οδήγηση ProPILOT με πληροφορίες από το σύστημα πλοήγησης, περιμετρική θέα 360 μοιρών και βέβαια όλες τις τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού.

Μάθετε εδώ τα πάντα για τους υβριδικούς κινητήρες του νέου Qashqai

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...