Ανανεωμένο Jeep Wrangler & Wrangler Unlimited

Νέο εσωτερικό, λειτουργία Start&Stop για CRD

  • -
  • -

Η Jeep παρουσίασε στο Παρίσι το ανανεωμένο Jeep Wrangler του 2011. Βασική διαφοροποίηση είναι το νέο εσωτερικό, καθώς η ύπαρξη μιας hard-top οροφής στο χρώμα του αμαξώματος. Νέα είναι και η παλέτα των διαθέσιμων χρωμάτων, η οποία περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από νέες ζωντανές και ευχάριστες αποχρώσεις (Detonator Yellow, Deep Cherry Red, Sahara Tan, Cosmos Blue and Bright White).

Το 'φρέσκο' εσωτερικό χαρακτηρίζεται από ποιοτικότερα υλικά, διαθέτει νέο τιμόνι και πίνακα οργάνων, καθώς και αισθητά πιο μοντέρνα κεντρική κονσόλα. Οι χώροι για μικροαντικείμενα έχουν πληθύνει σε αριθμό, το ντουλαπάκι του συνοδηγού έχει κλείδωμα, το κεντρικό υποβραχίονο είναι πιο πρακτικό και τα πίσω παράθυρα είναι πιο μεγάλα σε μέγεθος. Τα χαρακτηριστικά στοιχεία των Wrangler στο εσωτερικό, όπως οι χειρολαβές στα κεφάλια των επιβατών έχουν διατηρηθεί, υπογραμμίζοντας των αυθεντικό χαρακτήρα του σκληροτράχηλου τετρακίνητου μοντέλου.

Βελτιωμένη είναι η ηχομόνωση και η ακουστική της καμπίνας των επιβατών, ώστε οι τελευταίοι να απολαμβάνουν την μουσική, από νέο ηχοσύστημα με θύρα USB, που έχει προβλέψει η Jeep για το νέο Wrangler. Το τελευταίο περιλαμβάνει και σύνδεση τηλεφώνου μέσω Bluetooth, ενώ σε πολλά σημεία της καμπίνας υπάρχει παροχή ρεύματος 12 V για διάφορες συσκευές. Για τους ακόμα πιο απαιτητικούς υπάρχει και μια παροχή 110 V, όπως αυτές των αμερικάνικων νοικοκυριών.

Για τις αγορές εκτός Β. Αμερικής, η πετρελαιοκίνητη έκδοση του Wrangler CRD θα διαθέτει πλέον 200 ίππους από 2.8 λίτρα. Στην χειροκίνητη έκδοση, με το κιβώτιο 6 σχέσεων ο κινητήρας θα αποδίδει 410 Nm ροπής (2000-3000 rpm), ενώ με το αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων θα αποδίδει 460 Nm (1600-2600 rpm). Οι εκπομπές ρύπων και η κατανάλωση έχουν μειωθεί κατά 13%, ενώ σε αυτό συνέβαλε και υιοθέτηση της λειτουργίας Start&Stop για τον κινητήρα.

H παραγωγή της ανανεωμένης έκδοσης 2011, να έχει ξεκινήσει είδη στο εργοστάσιο της Jeep στην πόλη Toledo του Ohio.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...