Αναβίωση του θρυλικού Land Rover Defender

Η Land Rover Classic θα κατασκευάσει μέσα στη χρονιά 25 αντίτυπα του original Defender Works V8 Trophy, ως φόρο τιμής στο θρύλο των off road

  • -
  • -

Η Land Rover Classic συνεχίζοντας την εξαιρετική δουλειά, επαναφέρει το original Defender σε μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση, έτοιμο για περιπέτεια. Το Defender Works V8 Trophy βασίζεται στο μοντέλο που κυκλοφόρησε από το 2012 έως το 2016. Εφοδιάζεται με τον μεγάλο V8 5λιτρο κινητήρα βενζίνης που αποδίδει 405 ίππους και 515 Nm ροπής!

Συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων της ZF, με οκτώ σχέσεις. Η μετάδοση φυσικά περνάει και στους τέσσερις τροχούς, με τα διαφορικά να είναι τρία και τις δυνατότητες εκτός δρόμου απεριόριστες. Επιπλέον, διαθέτει αναβαθμισμένη ανάρτηση και σύστημα διεύθυνσης, αλλά και πακέτο φρένων, που καθιστούν το Trophy ένα αυτοκίνητο ειδικά φτιαγμένο για off road αποδράσεις.

Μέσα στο χρόνο θα κατασκευαστούν μόνο 25 αντίτυπα του Defender Works V8 Trophy. Θα είναι διαθέσιμα και στους δύο τύπους αμαξώματος 90 και 110 station wagon, τα οποία θα είναι βαμμένα στο χαρακτηριστικό κίτρινο (Eastnor Yellow) του μοντέλου, ενώ θα πατάει σε τροχούς 16 ιντσών με ελαστικά 235/85 για εκτός δρόμου χρήση. Το ειδικό αυτό Defender θα διαθέτει φωτιστικά σώματα LED, τη χαρακτηριστική μάσκα εμπρός και σήματα Rover Trophy.

Το Land Rover Defender Works V8 Trophy έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις πιο δύσκολες συνθήκες εκτός δρόμου. Στον εξοπλισμό του Trophy υπάρχει ένα βίντσι στο εμπρός μέρος, κλωβός ασφαλείας, προστατευτικά κάτω από το αμάξωμα και σχάρα οροφής.

Στο εσωτερικό, κυριαρχούν οι επενδύσεις σε μαύρο δέρμα, με τα εντυπωσιακά καθίσματα της Recaro να δίνουν μια ακόμα επιπλέον νότα περιπέτειας. Οι ραφές αντίθεσης σε κίτρινο χρώμα αναβαθμίζουν την εικόνα, ενώ ξεχωριστή λεπτομέρεια αποτελεί και το κεντρικά τοποθετημένο ρολόι. Η Land Rover Classic εξόπλισε το Trophy με ένα σύγχρονο σύστημα πολυμέσων που διαθέτει πλοήγηση και δυνατότητες σύνδεσης με smartphone.

Αργότερα, μέσα στη χρονιά και ανάλογα με τους περιορισμούς που θέτει η πανδημία του νέου κορονοϊού Covid-19, θα γίνει μια ειδική εκδήλωση για τους πελάτες του Defender Works V8 Trophy. Αυτή θα έχει διάρκεια τριών ημερών και θα περιλαμβάνει, -όπως είναι φυσικό-, μια περιπέτεια σε κάθε είδος τερέν, φέρνοντας τους ιδιοκτήτες σε επαφή για πρώτη με το αυτοκίνητό τους.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...