Αποκαλύφθηκε το θηριώδες Nissan Pathfinder (+video)

Έκανε την πρεμιέρα του στην Αμερική, με άγρια εμφάνιση και χώρους μέχρι και για οκτώ

  • -
  • -

Επιστροφή στις ρίζες με την άγρια εμφάνιση από τη νέα γενιά του Nissan Pathfinder να υπογραμμίζει τη νέα πιο επιθετική προσέγγιση. Αν και η εμφάνιση κεντρίζει άμεσα το ενδιαφέρον, δεν είναι αυτή που κάνει το νέο ιαπωνικό SUV ξεχωριστό. Με πλούσια τεχνολογία, αλλά και νέα μηχανικά μέρη, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο.

Το νέο Nissan Pathfinder 2022, εφοδιάζεται με έναν V6 κινητήρα βενζίνης 3,5 λίτρων άμεσου ψεκασμού, απόδοσης 284 ίππων. Επιπλέον, διαθέτει ένα νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εννέα σχέσεων, που δίνει έμφαση στην ομαλή και άμεση απόκριση, ενώ υπόσχεται και καλύτερη κατανάλωση καυσίμου.

Εντελώς νέο είναι και το σύστημα τετρακίνησης Intelligent 4WD με επιλογέα  7 λειτουργιών  (Drive και Terrain), ενισχύει την αυτοπεποίθηση του οδηγού σε εντός και εκτός δρόμου καταστάσεις,  ενώ η καλύτερη στην κατηγορία ελκτική ικανότητα με μέγιστο τους 2,7 τόνους, προσφέρει πολλές  δυνατότητες για τη μεταφορά σκαφών και ρυμουλκούμενων  φορτίων.

Όσον αφορά τις διαστάσεις του νέου Pathfinder, αυτές είναι πληθωρικές, με μήκος 5.004 mm, πλάτος 1.979 mm και ύψος 1.778 mm, με το μεταξόνιο να είναι τεράστιο, στα 2.901 mm.

 

Στο εσωτερικό δεσπόζουν τα πολυτελή μεγάλα καθίσματα, ενώ  η νέα καμπίνα έχει δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και οκτώ επιβάτες.  Οι διαθέσιμες τεχνολογικές δυνατότητες περιλαμβάνουν μια ολοκαίνουργια απεικόνιση Head-up Display 10,8 ιντσών, ένα ψηφιακό ταμπλό 12,3 ιντσών, ProPILOT Assist με Navi-Link και στάνταρ το Nissan Safety Shield® 360. Το νέο Nissan Pathfinder θα είναι διαθέσιμο στις αντιπροσωπείες της Nissan στις Η.Π.Α., εντός του καλοκαιριού.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...