Επετειακές εκδόσεις για τα 80 χρόνια Jeep

Όλα ξεκινήσαν το 1941 με το διάσημο Willys

  • -
  • -

Το 2021 είναι μια ξεχωριστή χρονιά για την Jeep, η οποία φέτος γιορτάζει τα 80α της γενέθλια. Οκτώ δεκαετίες επενδυμένες στα οχήματα 4x4, στην ελευθερία μετακίνησης και στην περιπέτεια. Ο θρύλος της Jeep ξεκινά το 1941 με το διάσημο Willys MB -το πρώτο όχημα 4x4 μαζικής παραγωγής- αναπτύσσεται στην πάροδο των χρόνων μέσω των νέων μοντέλων και φτάνει μέχρι το σήμερα, με το όνομα Jeep να παραπέμπει στις εκτός δρόμου δυνατότητες.

Στην Ευρώπη η 80η επέτειος θα γιορταστεί με σειρά εκδηλώσεων που θα φέρουν το κοινό πιο κοντά στη μάρκα και την κληρονομιά της. Η πρώτη από αυτές είναι η διαδικτυακή παρουσίαση όπου θα αποκαλυφθούν οι συλλεκτικές εκδόσεις “80th Anniversary”, οι οποίες όχι μόνο τιμούν την 80χρονη ιστορία της μάρκας, αλλά συνεχίζουν και μια μακρά παράδοση που ξεκίνησε το 1966, με την πρώτη ειδική σειρά μοντέλων της Jeep.

Η ειδική σειρά “80th Anniversary”, μια συλλεκτική έκδοση, θα είναι διαθέσιμη στα Renagade, Compass, Wrangler και Gladiator, ενώ προσφέρει στο βασικό εξοπλισμό της κορυφαία συστήματα άνεσης και ασφάλειας, αλλά και μοναδικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Μετά την παρουσίαση του Renegade “80th Anniversary” που είναι ήδη διαθέσιμο και στην Ελληνική αγορά, θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχες εκδόσεις των υπολοίπων μοντέλων το 2ο τρίμηνο του έτους.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...