Το Hyundai Tucson έρχεται και σε έκδοση N Line

Με σπορ πινελιές τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό

  • -
  • -

Η Hyundai μόλις αποκάλυψε μια νέα N Line έκδοση για την τελευταία γενιά του Tucson, αναδεικνύοντας την σπορ πλευρά του κορεάτικου SUV. Συνδυάζοντας την σχεδιαστική φιλοσοφία “Sensuous Sportiness” με τις νέες προσθήκες που προσφέρει το πακέτο N Line, η Hyundai στοχεύει το αγοραστικό κοινό που θα ήθελε ένα Tucson «με πιο έντονο χαρακτήρα».

front


Εμφανισιακά, η πρώτη αλλαγή που παρατηρεί κανείς είναι το πιο επιθετικό εμπρός μέρος, με την μεγαλύτερη σε διαστάσεις μάσκα, η οποία φέρει έξτρα λεπτομέρειες, όπως το σήμα N Line. Οι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω επίσης έχουν μεγαλώσει, σε σχέση με το απλό Tucson. Το ίδιο συμβαίνει και με την πίσω αεροτομή, η οποία έχει μεγαλώσει, ενώ στο πίσω μέρος έχουν προστεθεί και άλλες πινελιές όπως, κόκκινη ανακλαστική γραμμή, διαχύτης και διπλή απόληξη εξάτμισης.

Δείτε τιμές, τεχνικά χαρακτηριστικά και εξοπλισμό όλων των εκδόσεων του νέου Tucson

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε 7 διαφορετικά χρώματα για το αμάξωμα του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένων 2 διχρωμιών. Η N Line λογική συνεχίζει και στο εσωτερικό του κορεάτικου SUV, με την Hyundai να έχει προσθέσει κόκκινη ραφή, σήματα N και μεταλλικά πετάλια.

interior


Περνώντας στα μηχανικά μέρη, η ανάρτηση από το απλό Tucson έχει παραμείνει ίδια, εκτός αν το μοντέλο εξοπλίζεται με την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση, η οποία, σύμφωνα με την Hyundai έχει ρυθμιστεί για «περισσότερη οδηγική διασκέδαση».

Κάτω από το καπό, το N Line, όπως και το απλό Tucson, συνεχίζει να εξοπλίζεται με πληθώρα κινητήριων μονάδων. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται οι mild-hybrid εκδόσεις βενζίνης των 150 και 180 ίππων, μία diesel έκδοση με 150 ίππους, μία βενζινοκίνητη hybrid με 230 και τέλος μία νέα plug-in hybrid έκδοση με 265 ίππους.

Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν μέσα στην άνοιξη για την Ευρώπη, με τις εκδόσεις hybrid και plug-in να έρχονται λίγο πιο αργά, μέσα στο καλοκαίρι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...