Ανανέωση για το Mazda CX-5

Αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα, βελτιωμένα χαρακτηριστικά οδήγησης, λιγότερες εκπομπές ρύπων και νέα ειδική έκδοση για τα 100 χρόνια της εταιρίας

  • -
  • -

Ανανεωμένο στα σημεία εμφανίζεται το SUV της Mazda, CX-5, στην Ευρώπη. Με μικρές αλλαγές σε πληθώρα τομέων, το ιαπωνικό μοντέλο έρχεται καλύτερο από ποτέ, για το 2021.

Διαθέτει αναβαθμισμένη τεχνολογία Human Machine Interface (HMI) για μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια, καθώς και ενημερώσεις για τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων για βελτιωμένη οδηγική εμπειρία και μειωμένες εκπομπές CO2. Το αναβαθμισμένο σύστημα HMI συνδυάζει μια νέα, ταχύτερη αλλά και με μεγαλύτερη ευκρίνεια, κεντρική οθόνη 10,25 ιντσών, η οποία προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία χρήσης, με μια εκτεταμένη γκάμα Συνδεδεμένων Υπηρεσιών, τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσει ο οδηγός μέσω της τελευταίας γενιάς του MyMazda App. Οι πολυάριθμες λειτουργίες για την ευκολία στην οδήγηση και την καθημερινή πρακτικότητα περιλαμβάνουν: Remote Door Locking, Vehicle Finder, τον απομακρυσμένο προγραμματισμό πολλαπλών προορισμών πλοήγησης, έλεγχο λειτουργιών οχήματος, επικοινωνία με τον αντιπρόσωπο και Roadside Assistance (οδική βοήθεια) με ειδοποίηση SOS.

Mazda-CX-5-100th-anniversary-2

Οι βελτιώσεις στην χαρτογράφηση του κινητήρα βοηθούν να επιτευχθεί καλύτερη απόκριση, τόσο στο πεντάλ του γκαζιού, αλλά και στο 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, ενώ παράλληλα έχουν μειωθεί οι εκπομπές CO2. Επιπλέον, ο κινητήρας ντίζελ 184 ίππων Skyactiv-D 2.2 προσφέρεται τώρα με κίνηση στους εμπρός τροχούς.

Τέλος η ειδική έκδοση «Homura» προσθέτει μια δυναμική και παθιασμένη πινελιά στη σειρά μοντέλων Mazda CX-5 2021. Το Homura μεταφράζεται ως φωτιά ή φλόγα στα ιαπωνικά, και γι’ αυτό βλέπουμε μαύρες λεπτομέρειες εξωτερικά και εσωτερικά του μοντέλου, ενώ κατόπιν παραγγελίας, προσφέρονται κόκκινες ραφές στο εσωτερικό και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.

Εμπνευσμένο από το πρώτο επιβατικό αυτοκίνητο της Mazda – το R360 Coupe, η περιορισμένης παραγωγής έκδοση CX-5 100th Anniversary διαθέτει εξωτερική βαφή Snowflake White Pearlescent, η οποία έρχεται σε αντίθεση με το μπορντό εσωτερικό και την επιγραφή της 100ης επετείου της Mazda σε διάφορα σημεία κλειδιά.

Mazda-CX-5-100th-anniversary-3

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...