Έρχεται στην Ευρώπη το Jeep Wrangler που μπαίνει στην πρίζα

Με απόδοση 380 ίππων και δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά

  • -
  • -

Τέσσερις μήνες μετά την αποκάλυψη του στο Ντιτρόιτ τον περασμένο Σεπτέμβριο, το νέο Plug-in Hybrid Jeep 4xe είναι έτοιμο για την άφιξη του και στην Ευρωπαϊκή αγορά στο 2ο τρίμηνο του έτους. Μετά την εφαρμογή του συστήματος τετρακίνησης 4xe στα Renegade και Compass, ήρθε η σειρά του σκληροτράχηλου Wrangler να περάσει σε ένα νέο επίπεδο, που θα το καθιστά πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Το Plug-in Hybrid σύστημα θα προσφέρει τη δυνατότητα κίνησης με αμιγώς ηλεκτρική ενέργεια και μηδενικούς ρύπους, αλλά και εκτός δρόμου δυνατότητες, λόγω και της υψηλής ροπής των ηλεκτροκινητήρων.

Το Wrangler 4xe θα είναι το πιο προηγμένο και ικανό Wrangler που κατασκευάστηκε ποτέ. Η συνδυαστική ισχύς των 380 ίππων αποδίδεται χάρη στους δύο ηλεκτροκινητήρες, την μπαταρία υψηλής τάσης και τον 2λιτρο Turbo βενζινοκινητήρα, ενώ τη μεταφορά της στους τροχούς έχει αναλάβει το TorqueFlite αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων.

Παράλληλα με το Plug-in Hybrid σύστημα, το Wrangler 4xe, θα εφοδιάζεται με αναβαθμισμένες επιλογές εξοπλισμού και συνδεσιμότητας, αλλά και προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS), για ασφαλείς και άνετες διαδρομές, ανεξαρτήτως συνθηκών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...