Nissan NV350 Office Pod Concept: Πάει την τηλεργασία σε άλλο επίπεδο (+video)

Αν η δουλειά από το σπίτι σάς κούρασε, μπορείτε να αλλάξετε παραστάσεις συνεχίζοντας την τηλεργασία στο πρωτότυπο αυτό Nissan

  • -
  • -

Ένα ιδιαίτερο πρωτότυπο παρουσίασε πρόσφατα η Nissan στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο. Πρόκειται για ένα business van, ένα φουλ εξοπλισμένο γραφείο, το οποίο μπορεί να αποτελέσει μια πρώτης τάξεως εναλλακτική πρόταση σε αυτό που η πανδημία του νέου κορονοϊού μας έμαθε και είναι η τηλεργασία.

Εξωτερικά το Nissan NV350 Οffice Pod Concept έχει μια ιδιαίτερη υφή με ξεχωριστά γραφικά και εφοδιάζεται με off-road ελαστικά, προκειμένου το γραφείο να μπορεί να μεταφερθεί και στις πιο δύσβατες αλλά και συναρπαστικές τοποθεσίες.

Περνώντας στο εσωτερικό, συναντάμε έναν ειδικά διαμορφωμένο  χώρο εργασίας με γραφείο, ενσωματωμένο mobile Wi-FI hotspot, ηλεκτρικά σκιάστρα  και καρέκλα γραφείου του διάσημου οίκου Herman Miller Cosm.

Περιμετρικά του “κλωβού”,  που φιλοξενεί  το γραφείο,  έχει τοποθετηθεί ατμοσφαιρικός  LED φωτισμός, ενώ υπάρχει και η  δυνατότητα “απόσπασης” του γραφείου προς τα έξω, χάρη σε έναν ηλεκτρικό μηχανισμό που ελέγχεται μέσω smartphone.

Στο πάτωμα του γραφείου έχει τοποθετηθεί διαφανές πολυκαρβονικό δάπεδο που προσφέρει μια ανεμπόδιστη θέα στο φυσικό περιβάλλον, εκεί  όπου μπορεί να είναι σταθμευμένο το van.

Επιπλέον, το NV350 Οffice Pod Concept  διαθέτει μεταξύ άλλων, ένα πολυτελές μπαλκόνι οροφής που είναι προσβάσιμο από τον χώρο του γραφείου, ένα  DC / AC inverter για την παροχή ισχύος σε ηλεκτρικές συσκευές όπως καφετέρια και βραστήρας νερού, καθώς και ντουλαπάκι συνοδηγού, εξοπλισμένο με αντιβακτηριδιακό υπεριώδες φως,  για την απολύμανση των περιεχομένων του.

Η είσοδος και η έξοδος από το Office Pod γίνεται πανεύκολα,  χάρη σε δύο εργονομικά σκαλοπάτια που μπορούν να τοποθετηθούν δίπλα στη συρόμενη πόρτα  του van.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...