Έρχεται το νέο Honda HR-V με υβριδική τεχνολογία

Στις 18 Φεβρουαρίου θα γίνει η επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου

  • -
  • -

Το νέο Honda HR-V συμβάλει με τη σειρά του στον εξηλεκτρισμό της γκάμας της ιαπωνικής εταιρείας, ακολουθώντας τη νέα στρατηγική που θέλει, μέχρι το 2022 τον πλήρη εξηλεκτρισμό της. Για πρώτη φορά το μικρότερο των SUV της Honda θα εφοδιάζεται με την υβριδική τεχνολογία των δύο κινητήρων e:HEV της Honda.

Το νέο HR-V είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας e:HEV, μετά το CR-V και Jazz, που θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά. Στη νέα γενιά του αναμένεται να υιοθετήσει πιο δυναμική αισθητική, ακολουθώντας τα βήματα του επερχόμενου Civic. Παράλληλα, θα διατηρήσει την κουπέ λογική, αλλά θα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις και θα προσφέρει ακόμα καλύτερους χώρους.

Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, αλλά αναμένεται να εφοδιάζεται με το υβριδικό σύστημα που συναντάμε και στο νέο Jazz, με τον κινητήρα 1,5 λίτρων βενζίνης. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να το δούμε και με το μεγάλο 2λιτρο σύνολο, με το οποίο εφοδιάζεται το CR-V. Υπομονή μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου που γίνει η επίσημη αποκάλυψη.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...