Nindo Concept

Μελλοντικός κατακτητής των πόλεων

  • -
  • -

Οι ολοένα και αυξανόμενες δυσκολίες στις αστικές μετακινήσεις και η απαίτηση για οικονομία καύσιμου, δημιουργούν στους σχεδιαστές αυτοκινήτων, την ανάγκη για τη σύλληψη μικρών έξυπνων μοντέλων. Πολλά από τα σύγχρονα πρωτότυπα, υπόσχονται ότι στο μέλλον θα διευκολύνουν σημαντικά τους οδηγούς στις μετακινήσεις, επιβαρύνοντας λιγότερο το περιβάλλον και μειώνοντας  παράλληλα το κόστος χρήσης. Στον ρυθμό της εποχής ο σχεδιαστής Elvis Tomljenovic παρουσίασε ένα 3θέσιο αυτοκίνητο πόλης, φτιαγμένο αποκλειστικά από ανακυκλώσιμα υλικά.

Το Nindo Concept χαρακτηρίζεται από το μοντέρνο design του μέσα-έξω και πρωτότυπο εμφάνιση. Το εσωτερικό του, όπου κυριαρχούν οι digital ενδείξεις, διαθέτει πολυμορφικά στοιχεία και μπορεί να φιλοξενήσεις 2 ενήλικες επιβάτες και ένα παιδί. Για την είσοδο στις πίσω θέσεις, δεν απαιτείται η ανάκληση του εμπρός καθίσματος του οδηγού, αφού υπάρχει αντίθετα ανοιγόμενη πόρτα όπως π.χ στο Mazda RX-8.

Στους τέσσερις τροχούς του Nindo βρίσκονται ισάριθμοι ηλεκτροκινητήρες, των οποίων οι μπαταρίες ιόντων λιθίου, στεγάζονται κάτω από τη θέση του οδηγού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...