Dacia Bigster Concept: Το Dacia που έπαθε Bronco [Video]

Πρόκειται για το μεγαλύτερο μοντέλο που κατασκευάστηκε ποτέ από την Dacia

  • -
  • -

Το νέο Dacia Bigster αποτελεί μέρος των σχεδίων επέκτασης της εταιρίας και στο C-segment. Πρόκειται για το ένα εκ των τριών νέων μοντέλων που θα παρουσιάσει η Dacia έως το 2025, ενώ μέσα σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται τα νέα Sandero, Logan και Spring EV, τα οποία θα λανσαριστούν μέσα στο 2021.

Το νέο Bigster θα πατάει πάνω στην νέα πλατφόρμα CMF-B, η οποία αποτελεί προϊόν της κοινοπραξίας Renault- Nissan- Mitsubishi και θα χρησιμοποιείται σε όλα τα νέα Dacia από εδώ και στο εξής. Το Bigster έχει μήκος 4,6 μέτρα και σύμφωνα με την Dacia θα είναι το μέσο της εταιρίας ώστε να γίνει το C-segment προσιτό σε περισσότερους καταναλωτές, παρέχοντας ένα ικανό, μεγαλύτερο όχημα, με κόστος που αντιστοιχεί στην αμέσως προηγούμενη κατηγορία.

Τα φουτουριστικά νέα φωτιστικά σώματα σε σχήμα Y, θα λέγαμε ότι θυμίζουν σε συνδυασμό με την γρίλια που απλώνεται από άκρη σ’ άκρη, το νέο Ford Bronco, αλλά σε πολλούς μπορεί να μοιάζει απλά σαν μεγαλύτερο Duster. Η Dacia πάτησε σε όσα στοιχεία την έχουν καθορίσει μέσα από τα μοντέλα της, τα τελευταία χρόνια και τα εφάρμοσε στο Bigster.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...