Με 3λιτρο diesel το pick up της Jeep στην Ευρώπη

Οι αγρότες θα λατρέψουν το Gladiator

  • -
  • -

Μέσα στον Ιανουάριο θα φθάσουν τα πρώτα Gladiator στις εκθέσεις της Jeep στις ευρωπαϊκές χώρες, προσθέτοντας στη γκάμα της μάρκας ένα επαγγελματικό off road μοντέλο. Αποκλειστικός – προς το παρόν – κινητήρας για την Ευρώπη είναι ο 3.0 MultiJet V6, ο οποίος πληροί τις προδιαγραφές Euro 6D.

Αποδίδει 264 ίππους και τη θηριώδη ροπή των 600 Nm, η οποία περνά σε όλους τους τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων. Υπάρχουν πάνω από 40 προγράμματα για βελτίωση του σημείου αλλαγής, ανάλογα με το αν ο οδηγός επιζητεί οικονομία καυσίμου, επιδόσεις ή δυνατότητες 4x4. Το Gladiator εφοδιάζεται με το σύστημα 4x4 Selec-Trac και ελαστικά off road.

O Γιάννης Λημναίος συνάντησε το Gladiator στο camp της Jeep στην Ιταλία

Το pick up της Jeep πωλείται στα επίπεδα εξοπλισμού Sport, Overland και Launch Edition, το οποίο είναι διαθέσιμο για την αρχική περίοδο λανσαρίσματος του μοντέλου. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει όλα τα συστήματα που κάνουν πιο άνετη και ασφαλή τη ζωή του οδηγού και των επιβατών, όπως το Uconnect τέταρτης γενιάς με οθόνη 7 ή 8,4 ιντσών, κάμερα εμπρός που διευκολύνει την κίνηση εκτός δρόμου, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόνομη πέδηση, ρυθμιζόμενο cruise control, Rear Cross-Path Detection για ανίχνευση οχημάτων κατά την όπισθεν κ.α.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...