Πρώτες πληροφορίες - Ανανεωμένο Land Rover Freelander 2 2011

Προσθήκη στη γκάμα 2WD εκδόσεων

  • -
  • -

Η Land Rover βάζει μπόλικο νερό στο κρασί της, ενόψει της ανανέωσης του Freelander παρουσιάζοντας πρώτη φορά στην γκάμα της, κάποιο μοντέλο με κίνηση αμιγώς στους δύο τροχούς. Η δημιουργία πιο οικονομικών δικίνητων εκδόσεων, χαρακτηρίζει πλέον τους περισσότερους κατασκευαστές SUV, αναγκάζοντας και την Land Rover, παρά την 60χρονη αφοσίωση της στα 4x4, να ακολουθήσει την ρότα της εποχής, για χάρη της ανταγωνιστικότητας του Freelander.

Οι δικίνητες εκδόσεις του νέου Freelander προσπαθούν να κάνουν πιο προσιτή την γκάμα του μοντέλου, ενώ θα παρέχουν σημαντικό όφελος στην κατανάλωση καυσίμου. Ο κινητήρας που θα εξοπλίζει την δικίνητη έκδοση, θα είναι μόνο ο 2.2 λίτρων diesel, με απόδοση 150 ίππους και σημαντικά χαμηλότερο βάρος σε σχέση με τις τετρακίνητες εκδόσεις. Παράλληλα το Freelander θα φέρει μικρές αισθητικές, αλλά και τεχνικές επεμβάσεις, που αφορούν ολόκληρη την γκάμα του.

Βελτιωμένος θα είναι ο κινητήρας 2.2 λίτρων πετρελαίου, ο οποίος αναμένεται σε δύο παραλλαγές απόδοσης, ξεκινώντας από τους 150 ίππους της δικίνητης έκδοσης. To σύστημα Start&Stop θα είναι διαθέσιμο, τόσο στις χειροκίνητες, όσο και στις αυτόματες εκδόσεις, για όφελος στην κατανάλωση και μειωμένες εκπομπές CO2. Το facelift του Freelander αναμένετε τους τελευταίους μήνες του χρόνου στην ευρωπαϊκή αγορά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...