Η Bugatti La Voiture Noire έκλεψε τη λάμψη από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Λαμπερή και σίγουρα ακαταμάχητη κερδίζει τα βλέμματα

  • -
  • -

Το χριστουγεννιάτικο κλίμα με τα λαμπάκια και τα δέντρα κυριαρχεί σε όλες της πόλεις της Ευρώπης. Η πανδημία του κορονοϊού ωστόσο, δεν έχει αφήσει τον κόσμο να συγκεντρωθεί και να απολαύσει το ζεστό αυτό κλίμα, όπως άλλες χρονιές. Σε μια μικρή γαλλική πόλη όμως, στο Molsheim, δεν το έβαλαν κάτω και έδωσαν ακόμα περισσότερη λάμψη φέτος.

Εκεί, στην πόλη της Bugatti, οι άνθρωποι της εταιρείας αποφάσισαν να κάνουν μια ειδική παρουσίαση για την ακαταμάχητη Bugatti La Voitre Noire1. Έτσι, δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, τοποθέτησαν το κορυφαίο μοντέλο της φίρμας, για να προσθέσουν στη λάμψη που έλειπε από την πόλη και προκειμένου οι κάτοικοι να έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά αυτό το εξαιρετικό δημιούργημα.

Το Molsheim είναι η πόλη στην οποία ο Ettore Bugatti ίδρυσε την εταιρεία πριν από 110 χρόνια. Η La Voiture Noire θα παραμείνει ως έκθεμα στην πόλη μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2021. Πρόκειται για ένα μοναδικό στην κυριολεξία μοντέλο, το οποίο κατασκευάστηκε ως επετειακό για τα 110 χρόνια ιστορίας της Bugatti. Έκανε πέρυσι, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, την παγκόσμια πρεμιέρα της και έχει πουληθεί έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ, καθαρή τιμή, χωρίς τους φόρους.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...