Νέα έκδοση Veloce Ti για την Alfa Romeo Stelvio

Με πιο σπορ χαρακτηριστικά και έμφαση στην πολυτέλεια, που την καθιστούν ξεχωριστή

  • -
  • -

Η Alfa Romeo πρόσθεσε μια ακόμα έκδοση στην Stelvio, με τα διακριτικά Veloce Ti (Turismo Internazionale). Οι αλλαγές της Stelvio Veloce Ti εστιάζονται στους μεγάλους εντυπωσιακούς τροχούς 21 ιντσών, τα διάφορα στοιχεία dark chrome, όπως η διπλή απόληξη της εξάτμισης. Επίσης, τμήματα από ανθρακονήματα συναντάμε στους εξωτερικούς καθρέπτες, αλλά και στο εμπρός μέρος και πιο συγκεκριμένα στο χαρακτηριστικό “V”.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί η ποιότητα, με επενδύσεις από δέρμα και αλκαντάρα, που συναντούν το αλουμίνιο και συνθέτουν μια σπορ εικόνα. Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται και τα σπορ καθίσματα, με την καλή πλευρική στήριξη του σώματος, αλλά και την άνεση που προσφέρουν. Ένα logo με τα διακριτικά της έκδοσης την καθιστά αναγνωρίσιμη.

H Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti θα είναι διαθέσιμη με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Πιο συγκεκριμένα με τον 2λιτρο βενζίνης 280 ίππων και τον 2.2 diesel με απόδοση 210 ίππων. Σε κάθε περίπτωση η μετάδοση της κίνησης περνάει και στους τέσσερις τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων οκτώ σχέσεων.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...