Αποκάλυψη για το νέο Honda Civic (video)

Η αρχή θα γίνει την άνοιξη με το sedan και θα ακολουθήσουν το hatchback και το καυτό Type R

  • -
  • -

Την πλατφόρμα twitch – που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους gamers – επέλεξε η Honda για να παρουσιάσει το Civic 11ης γενιάς. Το best seller μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας βρίσκεται σε πρωτότυπη μορφή, η οποία όμως δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το αυτοκίνητο παραγωγής. Πρώτο θα λανσαριστεί το sedan, προς τα τέλη της άνοιξης και θα ακολουθήσουν το hatchback και η κορυφαία έκδοση Type R.

Το νέο Civic ξεχωρίζει από το φαρδύ και χαμηλό αμάξωμα, το οποίο έχει πιο καθαρές γραμμές σε σχέση με το σημερινό μοντέλο. Έχει ακολουθηθεί η φιλοσοφία Μ/Μ “Man-Maximum, Machine-Minimum”, όπου η τεχνολογία και η σχεδίαση υπηρετούν τις ανάγκες του οδηγού και των επιβατών. Η περιφερειακή ορατότητα του οδηγού είναι βελτιωμένη, χάρη στη σχεδίαση της πρώτης κολώνας και την τοποθέτηση των εξωτερικών καθρεπτών πιο χαμηλά.

Τα εμπρός φωτιστικά σώματα ενώνονται με τη λεπτή μάσκα, ενώ και τα πίσω έχουν την ίδια «υπογραφή», σε σχήμα «C». Για πρώτη φορά το ταμπλό είναι πλήρως ψηφιακό, με την μεγάλη οθόνη αφής 9 ιντσών να φιλοξενεί όλες τις λειτουργίες. Πιο απλός σε σχέση με τον σημερινό είναι και ο πίνακας οργάνων, ώστε να μην… αποσπά την προσοχή του οδηγού από το δρόμο.

Η Honda υπόσχεται ότι το νέο Civic θα είναι ακόμη πιο οδηγοκεντρικό, με σπορ συμπεριφορά και ισχυρότερους κινητήρες, οι οποίοι θα είναι όμως πιο φιλικοί προς το περιβάλλον. Πλουσιότερη θα είναι και η λίστα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, με νέες τεχνολογίες που θα κάνουν πρεμιέρα στο Civic.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ HONDA CIVIC ΜΕ ΤΟΝ 1.0 TURBO

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...