Nissan Micra: Φρεσκάρισμα για το 2021

Τι νέο φέρουν οι εκδόσεις N-Design και N-Sport

  • -
  • -

Από τότε που η 5η γενιά του Micra κυκλοφόρησε, η Nissan φροντίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να το ανανεώνει και να το αναβαθμίζει με νέους κινητήρες και μοντέρνα τεχνολογία, ώστε ποτέ να μην μείνει πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το τελευταίο φρεσκάρισμα αφορά το MY2021 και συμπεριλαμβάνει και ένα ελαφρύ facelift.

Και λέμε ελαφρύ καθώς, δεν διαφέρει και τόσο πολύ από το μοντέλο που βρίσκουμε αυτή την στιγμή στην αγορά, αλλά καταφέρνει να γίνει πιο ελκυστικό μέσω των νέων εκδόσεων N-Design και N-Sport, τα οποία δίνουν στο ιαπωνικό hatchback έναν πιο σπορ και νεανικό χαρακτήρα.

Το N-Design πρόκειται για πακέτο εξοπλισμού, μέσω του οποίου ο ιδιοκτήτης μπορεί να εξατομικεύσει το Micra όπως προτιμά εκείνος, επιλέγοντας ανάμεσα σε μαύρες ή χρωμιωμένες λεπτομέρειες για το αμάξωμα, ενώ το αυτοκίνητο πατάει πάνω σε νέες ζάντες αλουμινίου 16’’. Στην καμπίνα βρίσκουμε μαύρα υφασμάτινα καθίσματα με γκρι αντιθέσεις και λεπτομέρειες σε στυλ δέρματος.

interior

Το Micra N-Sport, αποτελεί νέο μέλος στην διαθέσιμη γκάμα και ξεχωρίζει από τις μαύρες λεπτομέρειες σε όλο το μήκος του αυτοκινήτου, αλλά και από τις μαύρες ζάντες αλουμινίου 17’’. Επίσης, έρχεται με φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, όπως και με επενδύσεις από alcantara στο εσωτερικό.

Οι υπόλοιπες εκδόσεις παραμένουν ως έχει σε επίπεδο εξοπλισμού. Ο turbo χιλιάρης 3κύλινδρος, ο οποίος εναρμονίζεται με τις προδιαγραφές εκπομπών Euro 6d, σύμφωνα με την Nissan, προσφέρει δυναμική και αποτελεσματική εμπειρία οδήγησης, ενώ η καμπύλη της ροπής έχει ενισχυθεί, κάνοντας τον μικρό Ιάπωνα ιδανικό για μετακίνηση μέσα στην πόλη.

back

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...