Ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross

Με φρεσκαρισμένη σχεδίαση και εκδόσεις PHEV

  • -
  • -

Η Mitsubishi αποκάλυψε την ανανεωμένη γενιά του Mitsubishi Eclipse Cross, το οποίο διατηρεί τη γενικότερη σχεδιαστική φιλοσοφία του. Οι αλλαγές εστιάζονται στον εμπρός προφυλακτήρα και τα νέα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα. Πίσω, η πέμπτη πόρτα και το κρύσταλλο το οποίο σε αυτή τη γενιά είναι ενιαίο και όχι διπλό, προκειμένου να αναβαθμιστεί η ορατότητα. Επιπλέον, τα φώτα τώρα έχουν διαφορετική κλίση και πλαισιώνουν το κρύσταλλο. Νέος είναι επίσης και ο πίσω προφυλακτήρας με

Στο εσωτερικό κυριαρχεί η μεγάλη οθόνη 8 ιντσών με σύστημα smartphone link. Σε αυτή τη γενιά έχει μετακινηθεί πιο κοντά στον οδηγό και επιπλέον διαθέτει φυσικά χειριστήρια και όχι μόνο αφής. Το touch-pad που είχε η προηγούμενη γενιά του μοντέλου έχει αφαιρεθεί, έχοντας δώσει τη θέση του σε χώρους για μικροαντικείμενα.

Το νέο Mitsubishi Eclipse Cross θα συνεχίσει να προσφέρεται με τον γνωστό 4κύλινδρο τούρμπο 1.5 MIVEC με απόδοση 163 ίππων, αλλά ανασχεδιασμένη τουρμπίνα για να μείωση της υστέρησης στην απόκριση. Επιπλέον όμως η νέα γενιά θα είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις Plug-in Hybrid. Το υβριδικό σύστημα αποτελείται από έναν θερμικό κινητήρα 2,4 λίτρων MIVEC και δύο ηλεκτρικούς κινητήρες. Το σύστημα επιλέγει αυτόματα, ανάλογα με τις συνθήκες, τη λειτουργία ανάμεσα στα προγράμματα EV, Series Hybrid και Parallel Hybrid.

Το ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross θα κυκλοφορήσει άμεσα στην αγορά της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, ενώ στις αρχές του χρόνου θα είναι διαθέσιμο και στη Β. Αμερική. Η ιαπωνική εταιρεία δεν ανακοίνωσε ακόμα τι θα γίνει με την αγορά της Ευρώπης.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...