Σούπερ εμφάνιση για το Hyundai i20 N Line – Πότε έρχεται στην Ελλάδα (video)

Η σπορ έκδοση του σουπερμίνι είναι διαθέσιμη με όλους τους κινητήρες βενζίνης

  • -
  • -

Στην αποκάλυψη του i20 N Line προχώρησε η Hyundai, μία έκδοση που χαρίζει δυναμική εμφάνιση στο νέο σουπερμίνι. Το λανσάρισμά του στην ευρωπαϊκή αγορά θα γίνει την άνοιξη του 2021, περίοδο κατά την οποία το αναμένουμε και στην Ελλάδα.

Για πρώτη φορά λοιπόν το i20 αποκτά έκδοση με σπορ χαρακτηριστικά, τα οποία είναι εμφανή τόσο στο αμάξωμα όσο και στην καμπίνα των επιβατών. Πέρα από τις αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ο προφυλακτήρας με τις γκρι λεπτομέρειες και η μεγάλη γρίλια με το σήμα “N Line” κάνουν το εμπρός μέρος να ξεχωρίζει από τις απλές εκδόσεις, ενώ στην ουρά του αυτοκινήτου την παράσταση κλέβει η διπλή απόληξη της εξάτμισης και το τριγωνικό φως ομίχλης που ενσωματώνονται στο διαχύτη.

Το i20 N Line θα είναι διαθέσιμο σε 4 χρώματα αμαξώματος, με το λευκό να συνδυάζεται προαιρετικά και με τη μαύρη οροφή, διχρωμία που βλέπουμε στις φωτογραφίες. Στο εσωτερικό παρατηρούμε τα σπορ καθίσματα με το λογότυπο “N” και τις κόκκινες ραφές, όπως επίσης το σπορ τιμόνι, τα αλουμινένια πεντάλ και το δερμάτινο επιλογέα με τις κόκκινες λεπτομέρειες.

Το i20 N Line θα μπορεί να παραγγελθεί τόσο με τον ατμοσφαιρικό 1.2 MPI 84 ίππων, όσο και με τν 1.0 T-GDI, με 100 ή 120 PS. Στην έκδοση με τον τρικύλινδρο turbo, έχουν γίνει επεμβάσεις στην ανάρτηση, στην απόκριση του κινητήρα και στον ήχο από την εξάτμιση. Μάλιστα, συνδυάζεται με υβριδική τεχνολογία 48V (προαιρετικά με τους 100 ίππους και στάνταρ με τους 120), στην οποία κάνει την εμφάνισή του το νέο έξυπνο μηχανικό κιβώτιο iMT.


ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ HYUNDAI i20

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...