Ηλεκτρικό SUV με 0-100 km/h σε λιγότερο από 4 sec!

Η Ford παρουσιάζει την τετρακίνητη Mustang Mach-E GT με ισχύ 465 PS

  • -
  • -

Την ευρωπαϊκή Mustang Mach-E GT, την κορυφαία έκδοση του ηλεκτρικού της SUV, αποκαλύπτει η Ford. Το σπορ SUV θα λανσαριστεί στη Γηραιά Ήπειρο προς τα τέλη του 2021, συνδυάζοντας τις επιδόσεις με το μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Εξοπλισμένη με ηλεκτρικά μοτέρ που αποδίδουν συνδυαστικά 465 ίππους και τετρακίνηση, η Mustang Mach-E GT είναι ικανή να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 3,7 sec, πετυχαίνοντας τον καλύτερο χρόνο για ηλεκτρικό SUV της κατηγορίας του. Οι δύο ηλεκτροκινητήρες προσφέρουν ροπή 830 Nm, ανεξάρτητα στους δύο άξονες. Όσο για την τελική ταχύτητα, περιορίζεται στα 200 km/h, προκειμένου να μην υποχωρεί σημαντικά η αυτονομία, η οποία φθάνει έως τα 500 km χάρη στην μεγάλη μπαταρία των 88 kWh.



Όσοι μάλιστα την παραγγείλουν φέτος ή το 2021, θα λάβουν πενταετή δωρεάν χρήση του δικτύου FordPass Charging Network, το οποίο δίνει πρόσβαση σε περισσότερα από 155.000 σημεία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη, καθώς και χρήση επί ένα έτος του δικτύου της ΙΟΝΙΤΥ (με 270 σταθμούς φόρτισης), όπου μέσω ταχυφορτιστή 150 kW η πισωκίνητη Mach-E με την μεγάλη μπαταρία μπορεί να εξασφαλίσει αυτονομία 120 km σε μόλις 10 λεπτά!

Ο εξοπλισμός της Mach-E GT περιλαμβάνει την ρυθμιζόμενη ανάρτηση MagneRide, ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, κόκκινες δαγκάνες φρένων. Στο εσωτερικό συναντάμε την μεγάλη οθόνη αφής 15,5 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων SYNC, καθίσματα της Ford Performance και τιμόνι με επένδυση από δέρμα σουέντ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...