Ανανεωμένο Hyundai i30 N: Με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Ν DCT και ακόμη πιο άγριο

Η Hyundai προλειαίνει το έδαφος για την πλήρη αποκάλυψη της αθλητική έκδοσης του compact μοντέλου

  • -
  • -

Με το ανανεωμένο Hyundai i30 να έχει αποκαλυφθεί εδώ και μήνες, οι ιθύνοντες της νοτιοκορεατικής μάρκας, πλέον προλειαίνουν το έδαφος για την παρουσίαση της ιδιαίτερα αθλητικής έκδοσης i30 N.

Στο πλαίσιο αυτό, η Hyundai παρείχε τις πρώτες εικόνες του “N” συνοδευόμενες με κάποιες πληροφορίες αναφορικά με τα βασικά χαρακτηριστικά του. Μεγαλύτερη είδηση συνιστά η τοποθέτηση του 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη (N DCT), ενώ θα ενσωματώνονται και κάποιες ειδικές λειτουργίες που αφορούν το προφίλ οδήγησης. Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της Hyundai στην Ευρώπη που υιοθετεί τη συγκεκριμένη πρακτική.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ i30 N PERFORMANCE



Σε επίπεδο εμφάνισης, το επερχόμενο μοντέλο χαρακτηρίζεται για τις αισθητικές αναβαθμίσεις που του χαρίζουν έναν πιο δυναμικό και συναισθηματικό χαρακτήρα. Το βλέμμα τραβάνε οι επιθετικής όψεως μπροστινοί και πίσω προφυλακτήρες, η διπλή απόληξη της εξάτμισης, μια πλατιά μάσκα -κοσμείται από την υπογραφή "Ν"-  όπως και τα φωτιστικά σώματα τύπου DRLS, σε σχήμα V.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ i30

Κερασάκι στην τούρτα, τέλος, οι σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών, οι οποίες είναι ελαφρύτερες από εκείνες του απερχόμενου μοντέλου και συμβάλλουν καθοριστικά στην απογύμνωσή του από τα περιττά βάρη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...