Έτοιμο το πρώτο νέο Opel Insignia – H τιμή του στη Γερμανία

Αργότερα θα ανακοινωθούν και οι τιμές για την ελληνική αγορά

  • -
  • -

Το σαλόνι των Βρυξελλών είχε επιλέξει στις αρχές του τρέχοντος έτος η Opel για την παρουσίαση του νέου, ανανεωμένου Insignia, το οποίο θα διατίθεται στις εκδόσεις Grand Sport, Sports Tourer και GSi.

Αρκετούς μήνες αργότερα, η γερμανική μάρκα από το Russelsheim ανακοίνωσε την εκκίνηση της παραγωγής της ναυαρχίδας της, όπως και την τιμή της έκδοσης Grand Sport στην Business Edition, η οποία αντιστοιχεί σε 29.965 ευρώ (γερμανική αγορά). Η τιμή για το Sports Tourer estate σε έκδοση Business Edition ξεκινά από 30.940 ευρώ.

Μάλιστα, το πρώτο νέο Insignia βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου που βρίσκεται στην έδρα της εταιρείας. Πρόκειται για ένα Sports Tourer σε χρωματισμό αμαξώματος argon silver/nautic blue.

Στη σπουδαία αυτή στιγμή της Opel, το παρών έδωσε τόσο ο δήμαρχος του Russelsheim, Udo Bausch, όσο και ο CEO της μάρκας, Michael Lohscheller, ο οποίος δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος:

«Η σημερινή είναι μία πολύ καλή μέρα για το Rüsselsheim. Ανυπομονούμε για το νέο Insignia. Θα μας προσφέρει νέο momentum χάρη στις εξαιρετικές τεχνολογίες και τους αποδοτικούς κινητήρες του. Με το νέο Insignia και τα μελλοντικά μοντέλα που θα φέρουμε στο Rüsselsheim, το εργοστάσιο μπορεί να προσβλέπει σε ένα καλό μέλλον  για την παραγωγή υπερσύγχρονων οχημάτων  – τόσο με αποδοτικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης, όσο και με εξηλεκτρισμένα σύνολα».

Υπενθυμίζεται πως το εργοστάσιο στη βάση της μάρκας, πέρα από το Insignia θα κατασκευάζει το νέο Opel Astra και ένα μοντέλο της DS Automobiles του Ομίλου PSA (σ.σ. αμφότερα βασιζόμενα στη σύγχρονη πλατφόρμα EMP2), από το 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Πληροφορίες για το μοντέλο

Στην έκδοση Grand Sport ενσωματώνονται καθίσματα comfort, κλιματισμός (A/C) και Multimedia Navi συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto με έγχρωμη οθόνη αφής 7”. Επίσης, είναι το πρώτο μοντέλο Opel που προσφέρει full LED συστήματα, ενώ χαρακτηρίζεται για την πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης οδηγού.

Αναφορικά με την γκάμα κινητήρων, διατίθεται ο 1.5L turbo diesel των 122 ίππων, ένας 1,4L βενζινοκινητήρας απόδοσης 145 ίππων, ενώ το GSi θα «φορά» έναν turbo βενζινοκινητήρα των 2.000 κ.εκ. των 230 ίππων. Σημειώνεται πως εκτός από τον δίλιτρο της έκδοσης GSi θα προσφέρεται και ένας πετρελαιοκινητήρας αντίστοιχου κυβισμού με απόδοση 200 ίππων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...