Διαρροή φωτογραφιών της νέας BMW 4 Series Convertible

Έχει απομακρυνθεί η αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή δίνοντας τη θέση της σε μια υφασμάτινη

  • -
  • -

Στις αρχές του καλοκαιριού παρουσιάστηκε η νέα BMW Σειρά 4 coupe, η οποία θα διατεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά εντός του τρέχοντος Φθινοπώρου.

Όσον αφορά όμως, την BMW 4 σε κάμπριο έκδοση (convertible), οι πληροφορίες ήταν ελάχιστες… μέχρι πρότινος. Πρόσφατα διέρρευσαν κάποιες φωτογραφίες του μοντέλου, οι οποίες αποτελούν ευγενή χορηγία της Εθνικής Διοίκησης Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Κίνας.

Όπως βλέπουμε, η δεύτερη γενιά του μοντέλου, θα απαλλάσσεται από περιττά βάρη καθώς θα φέρει μια υφασμάτινη οροφή, αποβάλλοντας την αναδιπλούμενη μεταλλική.

AYTH EINAI H NEA BMW ΣΕΙΡΑ 4 COUPE


Οι φωτογραφίες συνιστούν μεν προϊόν ψηφιακής επεξεργασίας, μας δίνουν δε μια πρόγευση για τα μπροστινά και οπίσθια φώτα, τη σιλουέτα, τη μάσκα κάτω από το καπό, αλλά και τις εξατμίσεις οι οποίες είναι ίδιες με αυτές της coupe έκδοσης.

Από την τελευταία, μάλιστα, θα αντλείται και η εσωτερική διαρρύθμιση, όπου θα κυριαρχεί η προηγμένη τεχνολογία. Υπενθυμίζουμε πως το κόκπιτ της coupe περιλαμβάνει οθόνη 10,25 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων και προαιρετικά τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 12, 3 ιντσών. Στάνταρ είναι το νέο δερμάτινο τιμόνι και τα σπορ καθίσματα.

Ακολουθεί η BMW 4 Series Convertible καμουφλαρισμένη

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...