BMW – Video από την σειρά 1 Μ Coupe

Παρών μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2011

  • -
  • -

Αυτό που τόσο καιρό αναμενόταν από τους οπαδούς της βαυαρικής φίρμας είναι πλέον γεγονός. Η BMW M GmbH δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο υλικό, από την επερχόμενη σειρά 1 Μ Coupe. Εξωτερικά η Μ Coupe μοιάζει με μια «πρησμένη» 135i, με την οποία θα μοιράζεται τον  6κύλινδρο κινητήρα 3.0 λίτρων, ο οποίος θα αποδίδει για την περίσταση γύρω στους 335 ίππους, με τη χρήση φυσικά turbo. Η κίνηση θα μεταδίδεται στους πίσω τροχούς, πιθανότατα μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων και ενός διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης όμοιο με αυτό των υπολοίπων εκδόσεων M.

Οι επιδόσεις της νέας έκδοσης της «αγέλης» των μοντέλων M αναμένεται να χρειάζεται λιγότερο από 5 sec για τα 100km/h από στάση. Η οδική συμπεριφορά θα είναι το επίκεντρο και αυτής της ξεχωριστής BMW, η οποία αναμένεται να συντροφεύσει του πρώτους τυχερούς ιδιοκτήτες, από το πρώτο μισό του 2011. Οι εξελίξεις μέχρι την παρουσίαση των τεχνικών στοιχείων του μοντέλου, η οποία τοποθετείται λίγο πριν τα Χριστούγεννα, θα ανακοινώνονται στο www.m-power.com.

Παρακάτω ακολουθεί το επίσημο πρώτο video της BMW για την σειρά 1 Μ Coupe, με τον Πρόεδρο του τμήματος BMW M Dr. Kay Segler να υπόσχεται ένα άκρως εντυπωσιακό οδηγικά μοντέλο!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...