Νέο Toyota Land Cruiser με περισσότερη δύναμη και Black Pack

Αναβαθμισμένο εμφανισιακά, μηχανικά και τεχνολογικά το MY2021

  • -
  • -

Το καταξιωμένο μοντέλο της ιαπωνικής εταιρίας δέχεται ένα φρεσκάρισμα για το 2021, έτσι ώστε να είναι πάντα up-to-date με τον ανταγωνισμό και τις διαθέσιμες τεχνολογίες. Δεν είναι τυχαία 70 ολόκληρα χρόνια στην παραγωγή, όντας παράλληλα το μοντέλο με τις περισσότερες χώρες διαθεσιμότητας από την σημερινή γκάμα της Toyota, με πάνω από 190 χώρες στο ενεργητικό του.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ LAND CRUISER

Ξεκινώντας από τα βασικά, το ανανεωμένο SUV φέρνει μαζί του έναν ισχυρότερο 4κύλινδρο κινητήρα πετρελαίου, 2,8 λίτρων, απόδοσης 207 ίππων και 500 Nm ροπής. Μία αύξηση της τάξης των 27 ίππων και 50 Nm, σε σχέση με τον προκάτοχο του, χαρίζοντας στο μοντέλο του 2021 τελική ταχύτητα 175 km/h και επιτάχυνση 0-100 km/h σε 9,9 sec. Πρόκειται για βελτίωση 3 δευτερολέπτων! Παράλληλα το νέο μοντέλο υιοθετεί την τεχνολογία Start-Stop για μείωση της κατανάλωσης κατά 0,7 lt/100 km, φτάνοντας τα 7 lt/100 km.

Πέραν των μηχανικών μερών, σημαντικές αλλαγές παρατηρούνται και στις onboard τεχνολογίες, με αναβαθμισμένο σύστημα multimedia, αλλά και συστήματα ενεργητικής ασφάλειας.

interior

Με ταχύτερο λογισμικό και μειωμένο χρόνο αντίδρασης οθόνης, η Toyota εγγυάται μία πιο ευχάριστη εμπειρία για τους επιβάτες, ενώ το σύστημα δίνει την δυνατότητα σύνδεσης με Apple CarPlay και Android Auto. Παράλληλα έχουμε σύστημα πλοήγησεις που ενημερώνεται συστηματικά ασύρματα για θέματα κίνησης, ραντάρ ταχύτητας, χώρους στάθμευσης, τιμές καυσίμου και καιρικές συνθήκες.

Το ανανεωμένο Land Cruiser επίσης, εξοπλίζεται με την δεύτερη γενιά του Toyota Safety Sense. Πρόκειται για τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας του οχήματος, τα οποία αυξήθηκαν με την προσθήκη του Pre-Collision System (PCS), που διαθέτει νυχτερινή ανίχνευση πεζών και ανίχνευση ποδηλατών κατά την διάρκεια της ημέρας. Επίσης στον εξοπλισμό υπάρχει Intelligent Adaptive Cruise Control.

Τέλος, η Toyota παρουσιάζει το Black Pack, ένα πακέτο στιλιστικών διαφοροποιήσεων, για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν λίγο περισσότερο. Το πακέτο προσφέρει μαύρη μάσκα ,λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα για τους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες και μαύρους καθρέπτες. Εσωτερικά, ξεχωρίζει η κεντρική κονσόλα που είναι βαμμένη και αυτή σε μαύρη απόχρωση.

 ΠΗΓΗ: TOYOTA

exterior

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...