VW Golf GTE HyRACER: Το concept των πιτσιρικάδων του VW Group

Με δύο ηλεκτρικά scooter στον χώρο αποσκευών έτοιμα για περίπτωση «ανάγκης»

  • -
  • -

Βασισμένο στο plug-in hybrid Volkswagen Golf GTE, το συγκεκριμένο concept είναι ένα δημιούργημα δεκατριών εκπαιδευόμενων νεαρών του VW Group, στην Γερμανία. Η πραγματοποίηση του έργου διήρκησε αρκετούς μήνες και χρειάστηκαν 5 διαφορετικές φάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 9Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ VW PASSAT

Το «πειραγμένο» Golf GTE διαφοροποιείται από την εργοστασιακή του μορφή, σχεδόν σε όλους τους τομείς. Αρχικά, κοιτώντας το εξωτερικό του οχήματος, θα παρατηρήσουμε πως έχει τοποθετηθεί νέο body kit, με βαθύτερους προφυλακτήρες στο εμπρός και πίσω μέρος, αεροτομή από το Arteon και ζάντες 19 ιντσών, που πατάνε πάνω σε φαρδύτερα ελαστικά με διάσταση 265 χιλιοστά. Παράλληλα, το φάρδος του αμαξώματος έχει αυξηθεί κατά 80 χιλιοστά.

GTE-HYRACER-INTERIOR

Οι αλλαγές όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς έχουμε επεμβάσεις και στο στήσιμο του αυτοκινήτου. Χάρη στην νέα ρυθμιζόμενη σπορ ανάρτηση το Golf GTE έχει χαμηλώσει κατά 40 χιλιοστά, ενώ οι μεγαλύτεροι τροχοί δεν είναι τυχαία εκεί, μιας και πρέπει να φιλοξενήσουν τις μεγαλύτερες δισκόπλακες των φρένων μπροστά, διαμέτρου 380 χιλιοστών. Περνώντας στο εσωτερικό βλέπουμε την ομάδα των νέων να έχει βάλει και εδώ τις δικές της πινελιές, με στοιχεία από Alcantara και μπλε λεπτομέρειες, ενώ στον χώρο αποσκευών βρίσκονται δύο ηλεκτρικά scooter, τα οποία μπορούν να φορτιστούν κιόλας εκεί!

Μηχανικά οι 204 ίπποι του εργοστασιακού μοντέλου έχουν ανέβει στους 250, ενώ κάτω από το καπό βρίσκεται μία μεταλλική πλάκα με τα ονόματα όλων των νέων που συνείσφεραν στην δημιουργία του συγκεκριμένου concept.

VW-Golf-GTE-HyRACER-Concept-3

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...