Στη Modena με στολή παραλλαγής η Maserati MC20

Στους δρόμους της Modena και έντονα καμουφλαρισμένη, εντοπίστηκε η νέα Maserati MC20

  • -
  • -

Μετά από αρκετά χρόνια, και συγκεκριμένα από την εποχή της εκρηκτικής MC12, η Maserati ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα μοντέλο με τον κινητήρα στο κέντρο. Η ιταλική εταιρεία έχει προσφέρει μία σειρά από επίσημες φωτογραφίες της νέας MC20, αλλά με τα σημαντικότερα μέρη του αμαξώματος να είναι έντονα καμουφλαρισμένα. Με την ίδια… περιβολή, η MC20 εντοπίστηκε στη Modena με τις φωτογραφίες της να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Βλέπετε, το supercar της Maserati αναμένεται στις 9 Σεπτεμβρίου να παρουσιαστεί και επίσημα σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην ιταλική πόλη της Modena, με αποτέλεσμα η εξέλιξη της να βρίσκεται στο τελικό στάδιο.



Από τις εικόνες δύσκολα μπορεί να διακρίνει κανείς λεπτομέρειες του αμαξώματος, αν και ο χαρακτηριστικός εμπρός προφυλακτήρας με τη γρίλια της Maserati μαρτυρά ότι πρόκειται για την MC20. Διαφορετικά, τα κάθετα εμπρός φωτιστικά σώματα θα μπορούσαν κάλλιστα να μας μπερδέψουν, αφού παραπέμπουν σε Ferrari. Οι Ιταλοί επιθυμούν να μην αφήσουν τη σιλουέτα της να διακρίνεται και είναι χαρακτηριστικό πως καμουφλαρισμένες ήταν μέχρι και οι ζάντες αλουμινίου!

Όσον αφορά τις τεχνικές της λεπτομέρειες, σας θυμίζουμε ότι θα εφοδιάζεται με έναν ολοκαίνουργιο εξακύλινδρο κινητήρα 3.000 cc με δύο τούρμπο, ο οποίος και θα αποδίδει 630 ίππους και 730 Nm ροπής από τις 3.000 rpm! Τη σχεδίαση και κατασκευή του κιβωτίου, το οποίο θα είναι αυτόματο διπλού συμπλέκτη και θα διαθέτει οκτώ σχέσεις, έχει αναλάβει η φημισμένη Getrag.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...