Αυτό είναι το νέο Suzuki Swift – Πότε έρχεται στην Ελλάδα (video)

Υβριδικό με μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας που υπόσχεται βελτιωμένη απόδοση και οικονομία

  • -
  • -

Στην ανανέωση του ιδιαίτερα δημοφιλούς supermini, Swift, προχωράει η Suzuki, γνωστοποιώντας πως η άφιξή του στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο του 2020.

Η μεγαλύτερη αλλαγή εντοπίζεται κάτω από το καπό όπου συναντάται ο 1.200άρης K12D DUALJET – όπως και στο Ignis. Το μοτέρ είναι αναβαθμισμένο με νέο σύστημα διπλού ψεκασμού και συνδυάζεται με ενισχυμένο ήπιο υβριδικό σύστημα και μεγαλύτερη μπαταρία ιόντων λιθίου 10 Ah (από 3 Ah).

Το υβριδικό σύστημα Suzuki Hybrid 12V έχει βελτιωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει όχι μόνο χαμηλότερη κατανάλωση βενζίνης, αλλά επιπλέον εξοικονόμηση χώρου και βέλτιστη κατανομή βάρους. Η ήπια υβριδική τεχνολογία της μάρκας λειτουργεί αδιάκοπα, μετατρέποντας την κινητική ενέργεια που παράγεται κατά την επιβράδυνση σε ηλεκτρική ενέργεια για τη φόρτιση της μπαταρίας.

Όπως διακρίνουμε σε βίντεο της ιαπωνικής μάρκας, οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση του ανανεωμένου Swift είναι ανεπαίσθητες, δείγμα της εμπιστοσύνης που επιδεικνύει η Suzuki στον υπάρχον μοντέλο. Ο σπορ χαρακτήρας διατηρείται ακέραιος, όπως επίσης και οι ματζόβολες διαστάσεις του.

Το μοντέλο, τέλος, θα διακρίνεται για την ποικιλία συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης που θα παρέχουν μια ασπίδα προστασίας, αλλά και θα διευκολύνουν τις μετακινήσεις σας στις πόλεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...