Αποκάλυψη του… baby Range Rover

Λέγεται Evoque και είναι ’’φτυστό’’ LRX

  • -
  • -

Την πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέου compact Range Rover έδωσε στη δημοσιότητα αργά το απόγευμα της 1ης Ιουλίου 2010 η Land Rover. Η αποκάλυψη του πολυτελούς κουπέ SUV έγινε στο Λονδίνο, σε μια ειδική εκδήλωση για τον εορτασμό των 40 χρόνων της Range Rover.

Το Range Rover Evoque εμφανισιακά ελάχιστα διαφέρει από το πρωτότυπο LRX του 2008, διατηρώντας το γωνιώδες και σφηνοειδές σχήμα, τη γνωστή ταυτότητα της μάρκας στο εμπρός μέρος, την χαρακτηριστική επίπεδη οροφή και τους τεράστιους τροχούς. Θα είναι το μικρότερο, ελαφρύτερο και πιο green μοντέλο Range Rover που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Θα είναι διαθέσιμο τόσο σε τετρακίνητες όσο και –για πρώτη φορά στη 40χρονη ιστορία της Range Rover- σε δικίνητες εκδόσεις, ενώ η πιο green έκδοση θα έχει εκπομπές CO2 λιγότερο από 130g/km.

Το μικρό Range Rover θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο Σαλόνι του Παρισιού τον Σεπτέμβριο του 2010 και θα ξεκινήσει να διατίθεται στην αγορά το καλοκαίρι του 2011. Ας σημειωθεί, τέλος, πως θα κατασκευάζεται στο βρετανικό εργοστάσιο του Halewood.

Η εταιρεία έδωσε μόνο μία φωτογραφία στη δημοσιότητα, ωστόσο μπορείτε να δείτε περισσότερο… Evoque στο παρακάτω video.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...