Ανανεωμένο Mazda 5

Νέα εμφάνιση, πιο οικονομικοί κινητήρες

  • -
  • -

Με σημαντικές σχεδιαστικές αλλαγές κυρίως προς την συντηρητική κατεύθυνση και ένα εμπρός μέρος που μοιράζεται κοινά στοιχεία με το Mazda 3, παρουσιάζεται το ανανεωμένο Mazda 5. Η πλαϊνή όψη χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα σχεδιαστικά «νεύρα» και τις μεγάλες συρόμενες πίσω πόρτες, οι οποίες προσφέρουν πόντους στην πρακτικότητα,  συμβαδίζοντας με την πολυμορφική λογική.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η εικόνα στο εσωτερικό, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την πρακτικότητα. Διαθέσιμες είναι δύο εκδόσεις διαμόρφωση του εσωτερικού, μια 5θέσια και μια με δυνατότητα μεταφοράς 7 ατόμων. Οι χώροι για μικροαντικείμενα και η δυνατότητα ποικίλων διαμορφώσεων αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της καμπίνας των επιβατών.

Νέα είναι η γκάμα των κινητήρων που συνοδεύει το ανανεωμένο Mazda 5. Ένας νέος ατμοσφαιρικός κινητήρας 2.0 λίτρων με 150 ίππους και άμεσο ψεκασμό αποτελεί την σημαντικότερη εξέλιξη. Με τη χρήση συστήματος Start&Stop χρειάζεται σύμφωνα με την Mazda 5.9lt/100km βενζίνης για το μικτό κύκλο και εκπέμπει 159gr/km CO2. Ο βασικός βενζινοκινητήρας των 1.8 λίτρων υπέστη μερικές αλλαγές και αποδίδει 115 ίππους. Στα άμεσα σχέδια είναι και μια νέα diesel έκδοση 1.6 λίτρων, με μέση κατανάλωση κάτω από 5.0lt/100km, η οποία θα αντικαταστήσει την τωρινή των 2.0 λίτρων. Το Mazda 5 αναμένεται το αργότερο μέχρι το τέλος του έτους, στις ευρωπαϊκές αγορές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...