Ανανεωμένο Mini στο Παρίσι

Περιλαμβάνει όλη τη γκάμα - Κυρίως αισθητικές αλλαγές

  • -
  • -

Δυναμική τροπή έχει πάρει η κατηγορία των premium supermini, ειδικά με την παρουσία των νέων Citroen DS3 και Audi A1. Οι άνθρωποι της BMW αντέδρασαν απέναντι στον φρέσκο ανταγωνισμό, προχωρώντας σε ένα διακριτικό facelift όλης της σειράς Mini, το οποίο παρουσιάστηκε στο Παρίσι.

 

Η νέα ανανεωμένη εμπρός όψη δεν γίνεται με την πρώτη ματιά αντιληπτή, αφού οι αλλαγές είναι μικρής έκτασης. Η νέα εισαγωγή αέρα κάτω από την χαρακτηριστική γρίλια είναι η βασική διαφορά. Στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα, ενσωματώνουν τεχνολογία LED, ενώ νέας σχεδίασης είναι και τα πλευρικά φλας. Στο εσωτερικό νέα είναι τα χειριστήρια του κλιματισμού, το σύστημα πλοήγησης διαθέτει νέα οθόνη και θύρα USB, στην οποία μπορεί να αποθηκεύσει κάποιος της προτιμήσεις του. Παράλληλα στην έκδοση Clubman προστίθεται ένα εξαιρετικά πρακτικό αναδιπλωμένο κάλυμμα του χώρου αποσκευών. Νέες χρωματικά επενδύσεις καθισμάτων, νέα εξωτερικά χρώματα και ζάντες αλουμινίου περιλαμβάνονται στο πακέτο της ανανέωσης, τονίζοντας την εμφάνιση και την ποιότητα του Mini.

 

Νέας γενιάς είναι οι κινητήρες diesel, σημαντικά βελτιωμένοι σε χαρακτηριστικά λειτουργίας και αποδίδουν με τεχνολογία common rail από 1.6 λίτρα 112 (Cooper) και 90 (Οne) ίππους. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι και στις δύο χειροκίνητο 6 σχέσεων, ενώ το σύστημα Start&Stop ανήκει στον βασικό εξοπλισμό. Τα βενζινοκίνητα σύνολα παραμένουν όπως έχουν με χωρητικότητα 1.6 λίτρων και ιπποδύναμη από 75 έως 211 ίππους (Cooper S Works). Ο πιο οικονομικός κινητήρας των 75 ίππων έχει μέση κατανάλωση 5.1lt/100km.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...